Busraerbas Zeynepkckbs benımde öyleydi cnm otururken uzun yol yürükn iş yaparken Dr sordum cocuk yerını hazırlıyor dedı ve erkek cocugun da genelde cok agırır demıstı ve gerck cıktı oglum oluyr 😃
Miniks29 Zeynepkckbs aaa çok geçmiş olsun canım ya ayaklarını yukarı kaldır yat o zaman riske atma sakın uğraşma hiçbir şeyle toparlarsın inşallah🙏
Melike11 Zeynepkckbs benim 7. Haftadan beri var çalışıyorum o yüzden diye düşünüyordum ama kaç gündür raporluyum çok yatınca cok oturunca ve çok ayakta kalınca da agrıyo tutuluyo resmen tuvalette bile kalkamıyorum bazen malesef
Ezgimoms Zeynepkckbs benimki kız ama bence vücutla alakalı cinsiyet için yapılan totemlere inanıyorum çünkü hep olan birseydi Allah'ım eli ayağı düzgün yavrularimizi kucagimiza almayı nasip etsin
DuyguDuman Zeynepkckbs ay bende 12 haftaya girdim ama 10 gündür falan kuyruk sokumum kalçamın sol tarafı sanki ters hareket yapmışım gibi oturup kalkarken hafif sızlıyor
Gulsah7171 Zeynepkckbs canım ihmale gelmez 18 haftalıgım aynı ağrılara dün gece acile gittim Kırıkkale de acile gittim başıma gelmeyen kalmadı Ankara hacettepe ye gittik megerse düşük riskiymiş bende bebek büyüyor diye söyleniyordum
Zeynepkckbs Gulsah7171 allah korusun yaaa yarın doktor kontrolüm var zaten gidince söylerim mutlaka doktoruma
Burcusaydam Zeynepkckbs bende aynısını yaşıyordum oturunca resmen kalkamıyordum sancıdan doktorum magnezyum verdi baya bir faydasını gördüm istersen bir doktorunu sor belki sanada faydası olur
Zeynepkckbs Burcusaydam kan değerlerim normal çıkıyor hatta çok iyi çıkıyor ama ordan belli olmaz mı ki