yenigelmedimgerigeldim07 Yarın kürtaj olcam, kimse hiçbi şey söylrmedi hastanede. Yanıma ne götürmem lazım?
Moz yenigelmedimgerigeldim07 bir şey götürmenize gerek yok belki ped ama kanama da olmuyor yada çok az yine de ped alın
yenigelmedimgerigeldim07 Moz kıyafet alıyım mı diye düşünmüştüm o zaman sadece ped yeter teşekkür ederim
Lavista Öncelikle geçmiş olsun. Genelde çok fazla kanama beklenmez ama siz yine de yanınıza ped, temiz iç çamaşırı alın. Onun dışında bir şeye gerek yok. Sağlıkla atlatırsınız inşallah bu süreci.
yenigelmedimgerigeldim07 asil15 bu arada siz de olmuştunuz değil mi yanlış hatırlamıyorsam. Ne kadar hastanede kalınıyo acaba
asil15 yenigelmedimgerigeldim07 aynı gün çıkarsın canm yanlış hatırlamıyorsam operasyondan 3 4 saat sonra çıkmıştım zaten agri olmuyor psikolojikman olmasada aynı gün normal hayata devam ediliyor
[silindi] Merhaba geçmiş olsun hiç bişey götürmenize gerek yok aynı gün içinde taburcu ediyorlar zaten işlemden 1-2 saat sonra. Kanama için ped götürmeniz yeterli
yenigelmedimgerigeldim07 asil15 anladım, bi de 6 yaşında oğlum var aklım onda. Küçük basit bişey ama yine de hastane psikolojisi sanırım düşündürüyo
ucigdem yenigelmedimgerigeldim07 5-10 dakıka sürüyor yanınıza eşya almanıza gerek yok kendınıze gelince tapurcu edıyorlar 7 Ağustos’ta kürtaj oldum Rabbim sabır versin