tahamommy Deletedmom_787 bırakabilirsin kuzum ben bırakmıştım, çatlamanın 10. Günü gebelik testinde çıkar zaten varsa
Deletedmom_787 tahamommy kuzum çatlama 18inde mi olmuş 19unda mı sence ? Ben çok bilmiyorum böyle şeyleri ilk kez yaptım yani hangi günden itibaren 10 saymalıyım sence birde yumurtlama günü diyorlar ya o pik görülen gün mü çatlama günü mü
tahamommy Deletedmom_787 yumurtlama günü çatladığı gündür canım, senin ki 18inde çatlamış 28-29 ağustosta yapsan çıkar 😍 hayırlısı olsun tutar inşallah
babymom2026 Deletedmom_787 evet olmus hayirlisi olsun hakkında ama 11 12 gün geçmeden test yapma yapsan bile negatif görürsün
Deletedmom_787 babymom2026 doğru söylüyorsun canım testi ilk kez yaptım ben sence hangi gün çatlama olmuş ? benim 3 gündür yoğun kasık ağrım var daha 1 saattir falan hafifledi yani. Çatlamadan itibaren mi 10-14 gün saymalıyım ?
yagmurandrmk Deletedmom_787 ben öncesi ve sonrasını değerlendirmiştim çatlama günümü değerlendirememiştim ikisinden sonra da uzanmıştım uzun süre zaten 48 saat canlı kalabiliyor spermler stres yapma inşallah tutunan olmuştur canım hakkınızda hayırlısı olsun ❤️🤲
maco61 Deletedmom_787 yaa benim 2 gündür dinmeyen kasık ağrım var gazmı enfeksiyon mu bebekmi bilmiyorum bat 30 Agustos
yagmurandrmk Deletedmom_787 amin burdaki herkese dua ediyorum gördüğüm görmediğim hayırlı zamanda Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲❤️
Alina1111 Deletedmom_787 Deletedmom_787 ay kıııız bir an hamilelik testi zannettim🤣 Bence çatlama olmuş.