FindiksMom Keybanu valla biyerden aldım erik dışında herşeye benziyodu ben de mecbur yazı bekliyorum ilk aydan beri erik istiyorum 😔
Keybanu FindiksMom yaza kalmadan Doğum olcak o zaman da acısını çıkarırdım en azından tadımlık da olsa yok😏
Tomurcuk18 Keybanu Başlıkla sorunun yeri tam tersi olsaymış iyiymiş. Direk başlığa yazmanız hoş olmamış boşuna bunca insanın günahına giriyorsunuz.
Brcuyill Benim hemşire bir arkadaşım mevsimsiz meyve sebze yeme demişti. O yüzden canım istese de yemiyorum
Ssraa Ben bilmem kaç insanla beraber aylardır nektari arıyorum😔 uygulamada bebeğim nektari büyüklüğündeydi ve o zamandan beri canım istiyor rüyamda falan yedim. Ama yok bulamıyoruz😔bilen varsa bana da yardımcı olabilir mi
Uykusuzgeceler Ssraa ahhh o nektariii buldum ama almak istemedim 2 adet 50 TL dedi yemeyincede bişey olmuyor diye almadım Kahramanmaraş da var yani
SevdaNurum Keybanu benim de bi ara canım cok istiyordu. Bunun harika bi yolunu buldum 😍 kivi ve yeşil ekşi elma aldım misss😍 tam olarak eriğiin yerini tutmuyor ama yine de kesiyor biraz özellkle kivi 🥝 😋
mcansum Keybanu canım hep buzluk var oda bişeye bnzemıyor ulumuş bozulmus gbi oluyor eriyince sen tam olgunlaşmamış kivi al tuza batır ye emın ol aynısı 😍 ben öle yapmstm erikte aldı esım dediğim gbi yenilck gbi değildi eriyince tazeside imkansz zaten
Derinnge34 Keybanu bende geçenlerde yaz meyvesi istemiştim eşim büyük bi manavcı abiye söylemiş adam ertesi gün halden getirtmişti öylelikle yedim 🤭😀
Edssm Mevsimi olmayan şeyler yemeyin.. burada bi karpuz postu vardı hatırlatmak istemem ama kötü sonuçluydu mevsimi olmayan hiç bişeyi yemeyin derim doktorlarda önermiyo zaten bunu tamam hamileyiz canımız çekebiliyor ama şımarıklığıda gerek yok ortada bi can var keşke o postu görseydin
Keybanu Edssm normalde aşeren biri değilim kaç gündür aklımdan çıkmıyor yemeyip görmek bile yeter gibi
Tomurcuk18 Edssm O post hiç aklımdan çıkmıyo 😔 28 hafta olcaz nerdeyse ve şükür ki canım hiç bişe çekmedi. Şanslı hissediyorum kendimi sırf bu yüzden. Cevremdeki herkese de o posttan bahsettim. Temkinli olmak gerek 😔
Keybanu Valla aşırı canım çektiği için düşünmeden yazdım kusura bakmayın benm gibi olup bulabilen vardır diye düşündüm 🤦♀️
bsrgz Keybanu daha demin manavdan geldim sirf erik sormak icin gittik valla abla 10 gune kadar gelir belki 10 gunu bile bulmaz dedi 😣