Gmzle Aslanaslan benimde bacak ağrısı var bide ayaga kalkınca kasiklarima ağrı giriyor ama ihtimal vermiyorum çünkü hemen ayağa kalktım ilişkiden sonra hiç beklemedim 5 inde bide 9 unda ilişki oldu
Nursellllllll123 Hatice4136 inşallah canım yarın tekrardan bi tekrarla testi çok yeni yada en iyisi kan vermek
busrax_ Aslanaslan ben bat 25 ya da 26 bugün test yaptım negatif moralim çok bozuldu😭 çatlama üstünden 8 gün geçmişti
Hatices1 Aslanaslan Bat 21, kasık ve bel ağrıları memelerde hassasiyet var Beyaz akıntım devam ediyor Göbek çizgimin rengi koyulaştı , başka yaşayan var mı bu durumu
Aslanaslan Hatices1 Benimde bat aynı kasık ve bel ağrısı memede hassasiyet yok ama dolgunluk var baş dönmesi mide bulantısı
fatmaklcasln Hatice4136 ay hayırlı olsun canım bence de var inşallah yalancı pozitif değildir yerinde olsam sabretmeyin şuan acile gidip kan tahlili veririm 😁🥰🥰
fatmaklcasln Nursellllllll123 benimde bat 25 görünüyor ama ayın 17 pik gördüm ve 15 16 17 değerlendirdim malesef eşim şehir dışında çalışıyor gitti kalamadı benimde kasıklarımda ara ara batmalar oluyor sancı oluyor ama belirti diye düşğnmek için çok erken sanki
momandrabbit Kızlar bat 23, bugün test yaptım bariz bi negatif vardı. Şuan da çok akıntım ve sancım var sizce adet akıntısı mıdır