demirci23 ecenuri kaset test ile normal gebelik testi arasındaki fark nedir hangisi daha iyi sonuç veriyor buralarda yeniyim 😄
Feyhan Bat 23 kızlar testime bakın kaç aydır deniyorduk olmuyordu bu ay da belirtim çok fazlaydı az önce test aldım yaptım bu şekilde çıktı testin adı bebe time birtanede avox aldım yarın sabah ilk idrarla yapacağım
pimpirikliana Aslanaslan kullanmadım ilk çocuğumda korunmayı bıraktıktan sonra ikinci ay hamile kalmıştım tabi şuan yaşım ve kilomda var ilke göre
Aslanaslan Suyusevmeyensusamuru Allah tan ümit kesilmez hiç olmicak dedin anda oluyo bazen yumurta kalitesini artırmak için birşey deneyin
Suyusevmeyensusamuru Aslanaslan 1 çocuğum var canım allaha şükür ama şuan zor gibi insülin direncim var adet düzensizliği de var bakalım🥲 dua ederseniz çok sevinirim
Cancuu Aslanaslan küçükmüş çocuğunuz birlikte büyürler benim bir kızım var 5.5yaşında , Allah gönlünüze göre versin inşallah
Aslanaslan Nursellllllll123 bende karın ağrısı varhani deseler ağrıyı birşeye benzet ateş kavruluyo gibi
Aslanaslan Cancuu Allah razı olsun canım 🤍 Allah kızını bagislasin ya ben otuz yaşandı olduğum için çok yaş farkı koymak istemedim
Hatice4136 Akseec Aslanaslan fatmaklcasln 2mommm Suyusevmeyensusamuru pimpirikliana Aslanaslan Nursellllllll123 Kızlar var mu
Cancuu Aslanaslan bende 33 olcaksa artk bitane daha olsun 2.ye tamamlayıp bitireyim istiyodum ama bu ay ilk denemeydi tutmadı işede başladm 3gün oldu olmasa mı diyodm ama şimdi de tutmamış olmasına üzülüyorum of🥺
Aslanaslan pimpirikliana ben de yaklaşık altı aydır bebek istiyorum olmadı denedim bakalım bu ay ne cikacak
Aslanaslan Suyusevmeyensusamuru pholicaps i insülin direnci için öneriyor doktorlar Trendyol da oku yorumları belki işine yarar
2mommm Aslanaslan bende geçen ayın 19 unda hsg geçtirdim 4 gün sonra günaşrı ilişki yapın dedi ama misafirlerimiz vardı diye 3-4 defa tek yapabildik bu ay, reglime 3 gün kaldı kasık bel ağrılarım var idrar testte yaptım negatif 🥺🥺
kocalar Hatice4136 yanılma payı var adetime 3 gün vardı negatif çıktı adet 2 gün gecikince idrarda gebelik testim pozitif çıktı