Merve53 Kızlar 39+2 günlük gebeyim normal doğum görünüyo ama suyum ve nişanım gelmedi. 1 saattir takip ediyorum 5 dk da bir sancı giriyor ve 40 50 saniye arası sürüyor sabah nst çekildim ama sancı çıkmadı 1 saat önce başladı sancılarım. Çok heycanlıyım acaba doğum belirtisi mi sizde de böyle mi oluyor ya da oldu mu yardım edin lütfen 😊
BelizErstn Merve53 hayırlısı olsun canım inşallah sancılarındır ☺️ allah bi avazda kurtarsın ☺️ darısı da benim başıma 😂😂
Sulesultan Merve53 biraz daha bekle geçmezse hastaneye git bence benim arkadaşımın da nişanı suyu hepsi hastanede doğumda gelmişti,gerçek sancı olabilir
Figennn Merve53 39+5 darisi basima artik🤦🏻♀️ Agri sancim hic yok. Hadi insallah saglikla gelsin yavrun canim🙏🏼
tugce4161 Merve53 benimde aynı şekilde öldü cnm iki gün sancı çektim Nisan nedir bilmiyorum suyumda açılma olunca geldi 😍
Merve53 BelizErstn ay amin canım inşallah ya sabırsızlanıyorum artık 😊😊 inşallah hayırlısıyla seninde başlar sancıların kaç haftalıksın 😊
Merve53 Sulesultan evet öyle olanları da duydum bekliyorum bende biraz daha takip edicem durumu bakalım inşallah gerçek sancılarımdır
Merve53 Figennn amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bi avazda kurtarırız 😊 inşallah yalancı sancılardan değildir benimkiler
Merve53 tugce4161 doğum yaptın dimi 😊 doğum belirtisimi bu şimdi hiç bilmiyorum çok doğurmak istiyorum napıcağımı bilemiyorum 😊
hohomoromu Merve53 Doğum belirtisidir muhtemelen canım suyun da nişan da gelebilir her an hayırlı doğumşsr olur inşallah 👍😊😇💙👣
Merve53 tugce4161 oy maşallah rabbim bunuda kucağına almayı nasip etsin inşallah bol bol dua edelim birbirimize 🤗
tugce4161 Merve53 amin inşallah cnm çok dua istiyorum benim için pıhtılaşma var iğne kullanıyorum iğneyi kesip doğum başlatılacak iki düşük bir kimyasal gebeliğmde var rabbim hayırlısı ile naisp eder kizimizida inşallah
Hbsanneoluyo Merve53 ay bende 39+1 haftalığım bendede ne su ne nişan ne açılma var en son Nst de 40lardaydı sancım Şimdide sancım var ama çok hafif ya yarım saatte Bi hissediyorum ama çok acı vermiyo napym bilemedim şiddwtlenmesini bekliycem artık🙄
tugce4161 Hbsanneoluyo pazartesi çati muayenesi oldum Çarşamba agrilarim başladı geceyi zor gecridim sabahı bekledim ki kendi doktorumda doğum yapmak için sabaha kadar dayandım bence insanın kendi sancısı daha kolay 4.5 cm açıklikla gittim doğum yapacak kadar snci çıkmadı ama 🤔sonra suni ile iki saatte doğurdum doğumum çok kolay oldu çok şükür şimdi ikinci bekliyorum haftaya dogmazsa suni sancı verilecek inşallah kendiligimden gelir dua istiyorum
BelizErstn Hbsanneoluyo ay evet kuzum bakalım hangimiz önce doğurcaz ☺️ haber ver mutlaka bişey olursa ☺️
Merve53 tugce4161 ay canım inşallah çok dua edicem rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah