whitee00 Deletedmom_808 Bugün 2’ye geçtik bulantılar devam :( inşallah herkesin söylediği gibi 2.trimester daha güzel geçer
Meral_63 whitee00 bacım 20 haftalık hamileyim daha devam ediyor mide bulantısı kusma yorgunluk uyku ölecem 🥺☹️agliyorum hep
tu_na237 whitee00 9 ayın içinde gecirecegin en güzel 3 aya girmissin çünkü 7 8 9 ayların çok zor güzel günlerini degerlendir 9.ayimdayim her yerim ağrıyo😗😗
Bets95 Smyye1B bende aynı 35+0 ama bugün karnımda sertleşme ve kasıklarımda adet sancısı gibi sancı oldu sürekli sizde de oluyor mu?
ranyaa simgenuryilmazz canım ben 10 + 2 yım skmdıye kadar bır kere bıle Mıgdem bulanmadı bende mı sorun var
nehir18_ aysegul3409 nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu kaçıncı haftada acaba şuan uygulamada benimde aynen bu şekilde 6+2 merak ettim kusura bakmayın
nazlisen10 Gkcgkc bende 6+1 anne baba eşe dosta söylediniz mi çok söylemek istiyorum ama dayanmaya çalışıyorum 🥲
aysegul3409 Gkcgkc hayırlı olsun ❤️ yok henüz doktora gitmedim. Bu cumartesi 6+6 da gidicem. Siz gittiniz mi peki
smgergn Meral_63 bak böyle konuşmayın Allah aşkına hayattan soğudum daha şimdiden 10 hafta böyle mi geçecek