Mrvaydn18 Nurbanu29 Türk mitolojisinde çocukları ve hamile kadınları koruduğuna inanılan bereketin tanrıçası demek.
GulKeskin Mrvaydn18 hocam hazir bu konuda bilginiz oldugunu gormusken sorayim Turk mitolojisinde Kayra nin tek basina bi anlami var mi beni bi aydinlatsaniz😂🙈🤦🏻♀️
Mrvaydn18 cansuuhakann Ben de Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeniyim ve emin misiniz anlamının hoş olmadığına 😅
cansuuhakann Mrvaydn18 yani dini açıdan incelediğimizde Tanrı hoş geliyorsa kulağa hoş diyebiliriz tabi. Göreceli bir kavramdır bu durum :)
prensleriminannesii Nurbanu29 oğlumun adi yagiz emir smdi ikinci geliyor ahmet asaf koymayı düşünüyorm ama ikinci isimde emin değilim
Nurbanu29 Ay eşimin babasıda kendi babasının adını koyalım diye eşime teklif etmiş bana diyemez çünkü kızıcagımı bilir nedir bunların bu herşeye karışma merakı anlamadım koymayacağımı biliyorlar o yüzden ismini hazırlıyorum hemen 🥰
Beyazlale Naze2005 bizimfavorimizde Ömer asaf canim henuz cinsiyet belli degil ama esimde çok seviyor agir duruyor diyor bende begendin bakalim cinsiyetimiz nolucak 😊
AzraCaglar Yurdanur Olsun sen yinede sıkma canını. Bazısıda çekemiyor öyle söylüyor. Bence en güzel isimlerden biri. Söylerken bile ne kadar heybetli ve güzel söyleniyor😍😍
senasilayildiz Nurbanu29 bizimde oğlumuz olsaydı Tarık Hakan koyacaktık ama kızımız oluyor Sıla koyuyoruz 🤗