buse2507 Hellooooo kızlar 1 aydır buralarda yoktum engel yemiştim bazı olaylardan ötürü 🤐 Neler yapıyorsunuz 30 haftalık olduk artık uykular haram oldu 🫨 sizlerin nasıl geçiyor 😍
2kizanne buse2507 2024 anasiydim 2026 anası olarak geri döndüm baya uyumuşum kalktım yemek yedim uyucam ama uyku tutmuyor
mucizebebegimmm buse2507 36+4 oldu, uyuyamıyorum. Gözlerim sulanıyor artık uyuyamadığım için. Ama tuvalet, bel ağrısı, bebeğimin sert darbeleri pek uyutmuyor 🥹
buse2507 2kizanne vaaaoov üst üste he valla iyi cesaret bacım😂😂 bende şimdi kaşar salatalık yiyorum hsksjsj
2kizanne buse2507 vala hiç istediğim bir şey değildi şuan 3 doğum olacak Allah yardım etsin bana sonum bakırköy Luk
buse2507 mucizebebegimmm Ayyy ben 30 haftalıkta uyuyamıyorum 36 yı düşünemiyorum 🫣 allah yardımcın olsun bacım
mucizebebegimmm buse2507 sağol canım. İlk gebeliğimde 34 te doğum yapmıştım hep son 1 ay çok zor diyorlardı. Gerçekten öyleymiş. 35 E girdikten sonra bana bi ağırlık çöktü 😂 yeter ki sağlıkla vaktinde gelsin bebişler. Son 16 gün Allah’ın izniyle 😍
buse2507 mucizebebegimmm Geç gelmesi daha iyi kuzum ya 1 gün bile kalsa iyidir rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşallah 🥰
mucizebebegimmm buse2507 aminnn Aminn hepimize inşallah 🙏🏻 yeter ki vaktinde gelsinler sağlıkla gelsinler 🥰 bugünleri delice özleyeceğiz zaten 🥹🥹
buse2507 mucizebebegimmm Özler miyiz cidden🥹 hamilelik çok zormuş ya valla insan yaşayınca anlıyor tabi evlatlarımızın canı sağolsun orası ayrı😍
mucizebebegimmm buse2507 bence özleriz ya içimizdeki o minik hareketlerini, heyecanlı muayene günlerini 🥰🥹 ayyy yazarken düşününce bile duygusallandım bi 🥹🥹
buse2507 mucizebebegimmm Bak o konuda haklısın muayene günlerini iple çekiyorum🤭😍 benim ilk gebeliğim çok merak ediyorum nasıl bir his doğunca beni neler bekliyor çok heyecanlıyım😬