Baklavaseverim Seda_nur4760 Komik olacak ama 6 haftalıkken burcu yaprak sarması viral olmuştu sardılar farklı markalar aldılar en son hal den 2 kg buldular 3 gün de bitirdim sonra sarma ismi duyunca bile midem bulandı 🤣🤣
cananuzuner Seda_nur4760 11+3 haftalığız ilk 6-7. haftada Hamburger 🍔 İlk hamburger istemiştim ama aşermemiydi canım mı istedi bilmiyorum sonrasında gecenin 1’inde portakal istemiştim 🍊
Rose_07 Seda_nur4760 Ankara simidi çıtır çıtır. Daha yiyemedim. Bir simit bu kadar ulaşılması zor olmamalı. 20 km yol gidicem bugün. Yaşadığım yerde 2 tane pastane var ikisinde de açmaya simit diyorlar 🤦🏻♀️
baseer 10 haftalikken Bol acılı Kelle paça aşermiştim tıka basa olmama rağmen koca bir kase yemiştim. İlk ve son aşermemdi 32 haftalik hamileyim
myangelson Seda_nur4760 hamile olduğumu öğrenmeden önce acı biber turşusu ve Hatay usulü döner yemek istiyordum sürekli. Acı hayatta yemem, görümcem suphelenmisti öyle test yapmıştım 😄 hamileliğim boyunca da şeftali aserdim mevsimi geçene kadar 🙈
ikinciyehamileyim myangelson cinsiyeti neydi peki? Ben de yeni öğrendim ama sürekli acı yemek istiyorum ağzım midem yandı hala biber turşusu basasım var ağzıma djjd bunun cinsiyetle bi ilgisi var mıydı acaba 😄