Deleted33000 GirlandBoy_Mom 3570 doğmuştu aşkım ilk bir hafta mama içmişti sütüm olmadığı için sonra sütüm gelince sadece meme emdi ama hiç bı iş yapamıyorum sürekli emmek istiyor tospik bide biz 54 günlük olduk teyzesi
GirlandBoy_Mom Deleted33000 Benimkide 3515 doğdu en son 4 buçuktu perşembe günü çocuk doktoruna gıdıcez kalça muayenesi için orda bakılır tekrar
Deleted33000 GirlandBoy_Mom evet canım benim çocuklara sütüm yarar ama emmeyi bıraktığı anda zayiflar çubuk gibi olurlar buyukler öyle çünkü şu anda
Deleted33000 GirlandBoy_Mom seninkinde bence 5kilo üzeri çıkar bence Perşembe kaç günlük olmuş olacak
Deleted33000 GirlandBoy_Mom bence olmuştur hem olmasa bile önemli değil benimki ile arasında 10 gün var beneklerde bugün bile çok farkediyor bence
GirlandBoy_Mom Deleted33000 tabiki öyle kilo aldığı belli zaten de 5 vardır veya üstü diye tahmın ediyorum sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil bebek tartısı bozuktu sağlıkocağında benle berâber işte 4700 çıktı elbiseleri çıkınca hemşire de 4500 diyelim dedi
Deleted33000 GirlandBoy_Mom anladım canım sağlıklı olsunda kilo alır sende bol bol emzir canım benim artık gözlerim karariyordu dün gittim kan verdim sonuç bugün çıkar bakalım
GirlandBoy_Mom Deleted33000 bende çok emziriyorum kuzum içim bayılıyor daha hemen acıkıyorum başım dönüyor bide hemen regl oldum o da beni zorluyor
Deleted33000 GirlandBoy_Mom bende aynıyım canım sende git kanlarina baktır vitaminlerin düşerse sütün de bebeğe yaramaz biliyonmu önce sen iyi olacaksın ki bebeğine iyi bakasin