Deleted33000 miniminibebek demekki normal bişey canım benimde bı iki üç gün kesildi yine başladı aynı senin gibi bı ara adet sandım kanama biraz çoğaldı ama şimdi geri kahverengi lekelenme döndü sen 40 dolunca kontrole gittinmi ben gidemedim de
Deleted33000 miniminibebek senin sebep ne benimki hem eşim izin alamıyor hemde bebeği hastaneye götürmek istemiyorum bırakacak kimse de yok
miniminibebek Deleted33000 😂benım de misafirlerim vardı ge bebek durmuyor nefes aldırmıyor su bile içemiyorum hastaneye mecburen kendimle götüreceğim orda da evdeki gibi olursa diye gidemiyorum
Deleted33000 sibelipek3101 ay valla ben tam bebeğin eşi geliyor dedi ebe diğerine hem bir yandan da karnıma masaj yapıyordu kafamı kaldırdım baktım az bişey gördüm siyah biseydi şeklini görmedim ama
Deleted33000 miniminibebek ay aynıyız sanki bende öyleyim ama Allah’tan bişey çıkmazsa salı sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum kanlarima baktiracagim büyük iki çocuğun da kanlarina baktirayim bebeğimi de kilo boy ölçümü yaparlar zaten iki ay aşısı da yaklaşıyor
miniminibebek Deleted33000 bende yarın sağlık ocağına götüreyim kilo baktırayım diyorum 😑huzursuz olunca sütüm yetmiyor mu kafasındayım sadece ön sütü alıyor çünkü
miniminibebek Deleted33000 bilmlufoum ki 7/24 kucağımda hiç ayrılmıyoruz ki anlayayım gözüme büyümüş gelsin 😂
Deleted33000 miniminibebek çok güzel kilo almış canım maşallah sübhanallah bugün bende kilo boy için götüreceğim bakalım benim tospik kaç kilo oldu