Starmomy Svl123 Bende sancı vardı die suni ile desteklediler açılma olur die ama olmadı bugün fitil koydular o yumuşama ve açılma yaptıktan sonra suni verecekler tekrar
Starmomy Svl123 Bana öyle denediler senin durumuna göre doktorun dener canım ilk fitil de verebilir sancı da
Grendaaii Bende 39+4 günlüğüm asla ne sancım var ne başka bişeyimm. Doktorum 41 e kadar beklicez gelmezse suni sancı ile başlatacağız doğumu dedi. Sürecin nasıl gidiyor canım ya bi gerginlik yok değil bende 😅
Parinas Starmomy hadi bakalım çok güzel ilerlesin inşallah. Keşke baştan fitil verselermiş şimdiye doğurmuştunuz belki de
Starmomy Parinas Evet canım sancılarım açsın die suni verdiler kendi sancım vardı ama açılma yoktu 1 cm di
Zeynep0742 Svl123 hayır canım fitil yeterli geldi rahim duvarini incelttikce sancılarım ve açilmam arttı
Grendaaii Starmomy banada dua et canım yaa doğum anında yapılan dualar kabul olur bende tez vakitte sağlıkla doğurabileyim. İnşaAllah bebeğini kucağına bir avazda alırsın🌸
Starmomy Svl123 Benim sancılar baya şiddetli ama açılmam ilerlemiyor canım dayanılıyor hala 2 buçuk da açıklık 🥹
Starmomy Svl123 Ben normal doğum istediğim için doktorumu ona göre seçmiştim canım Sezeryan en sonki düşğncemizdi
Starmomy Parinas Benim sancılar düzene girdi açılma arttı 8 de doğum yaptım en zor anı sancı anı bence ben doğarken ve ıkınırken hiç zorlanmadım 10 dk içinde bebeğin kucağımdaydı benşm açılmam geç ilerledi sadece o süreç beni yordu
Starmomy Grendaaii Herkese ettim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkulacak bişey değil ben çok korkardım kendini yorma dinlen son zamanlarda enerji çok lazım oluyor doğduğunu çıkışını ben hiç hissetmedim bile
Starmomy Grendaaii Herkese ettim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin korkulacak bişey değil ben çok korkardım kendini yorma dinlen son zamanlarda enerji çok lazım oluyor doğduğunu çıkışını ben hiç hissetmedim bile
Starmomy Parinas Evet canım bir ara benim açılma durdu hiç ilerlemedi 2 buçuktu açılma uzun süre o şekilde kaldı onca hareket pilates duş banamasın demedi