Starmomy Kızlar bugün yatışım yapıldı suni sancı verildi etki ermedi açılmam hiç yok yarın fitil denenecek bu şekilde olup da normal doğum yapan varmı açılmanız oldu mu
Zge12 Starmomy canım banada doktorum 40+2 de yatış verdi suni ile doğumu başlatalım dedi 7.30 da hastaye yattım ebe muayene etti 2 cm açıklığım varmış akşam 6 ya kadar 4.5 cm olmuştu sonra suyumu patlattılar 1.30 saat içindede doğum yapmıştım şuan 33 haftalık hamileyim bakalım bu nasıl olacak
Parinas Starmomy önce fitil verilip rahim ağzının yumuşatılıp sonra suni denenmesi lazım. Yumuşamayan rahim ağzına suni sancı napsın. Sıralama biraz yanlış olmuş anlamadım. Fitil etki edecektir ama mutlaka. İyi düşünün iyi olsun 🌸
Starmomy Zge12 Benim açıklığım 1 cm canım 11 de tekrar bakacaklar sabah 4 gibi fitil verecekler ama sancım düzensiz çıkıyor Allah yardımcımız olsun stres oldum ya
Zge12 Starmomy kuzum banada suni sancı hiç etki etmemişti suyumu patlattıktan sonra sancı geldi 1.30 saat içinde doğum yaptım Rabbim hayırlı güzel doğum nasip etsin bi avazda doğur inşallah ❤️🤲🏻
Zge12 Starmomy bilmiyorum ki kuzum sabahtan akşama kadar 3 farklı ebe değişti bende açılmam çok yavaştı akşama kadar 4,5 olunca yeni gelen ebe suyumu patlattı 1.30 saat içinde 7 cm ulaştı direk doğumhaneye aldılar Ordada 2 3 ıkınmada doğdu kızım
Sorsia Svl123 Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah kolaylıkla sağlıcakla dogum yaparsınız. Tüm dogum bekleyen annelerin Allah yardımcısı olsun
Parinas Starmomy hadi bakalım çok güzel ilerlesin inşallah. Keşke baştan fitil verselermiş şimdiye doğurmuştunuz belki de