Adaklc6 Adet sancısı gbi siddetini anlatmak mümkün deil herkesin acı esigi farklı 4 gun önce doğum yaptım hayatımda böyle bir sancı görmedim 45 sn sürüyor bir sancı tam ferahlıyorsun tekrar sık sık girip çıkıyor squat pilates topu bende ise yaramadi sıcak suya girdim nerdeyse 1 saat suyun altında kaldım onunla hafiflettim doğumda rabbim yardımcın olsun kolay doğumlar nasip etsin
Dygus Elifmehmetemin evet şuan iyiyim ama o kadar sık ve şiddetli geldi ki dün ilk defa doğuruyorum sandım ayırt edemedim şiddetli olunca yalancı değil diye düşündüm
Elifmehmetemin Dygus bende de dün oldu öyle o yüzden tereddüt ettim ama yalancıydi bugünde var ama dünkü kadar değil ara ara var ağrım
Mahbuss Dygus bende belde ki ağrı sabit kasıklarıma gelen ağrı belli dakikalarda gidip geliyordu. Sonrada nişan gelmişti Sancinin düzenli dklarda gelmesi lazım
Mrvsmt2502 Dygus anlamamanız pek mümkün değil inanın gelip sıkıştırıp 30 40 sn sonra gidiyor regl sancısında daha keskin
MadameHappy34 Dygus Sizin gibiydim ufak sancıları doğum sancısı zannediyordum ısrar ile doktora sancım var kesin açılma oldu falan diye konuştum :)) doktor bana cevap verebildiğine göre daha değil gerçek sancıyı geldiğinde söyleyeceğim dedi. Gerçekten de o ağrı çok farklı ben bu çocuğu istemiyorum diye ağladım hastanenin etrafında.. doktor muayene geldiğin de ağlamaktan konuşamıyordum sadece kafamı sallıyordum 🤣odaya girer girmez şimdi başlamış doğum dedi 3 cm açıklık ile ortalığı yıktım.
aycacesur mrvbsr sabaha kadar sancılarımı takip ettim Salı sabah hastaneye gittim 5 cm açıklığım oluşmuş hemen yatışım yapıldı ve öğlen 12.30’da doğum yaptım sancılar zordu yalan değil ama doğum gerçekten çok kolay ve rahat oldu demem o ki nasıl anlayacağım demeyin gerçekten başlayınca doğumun geldiğini çok net anlıyorsunuz 😇😇
zerdali__ Dygus yani şöyle söyleyeyim fark etmeden imkansız,özellikle ilk dogumsa.Cunki hissettiğim ağrı normal regl agrisi değil,daha yoğun ve devamlı.Hani insan anlar bana bişey oluyor diye,merak etme yani farketmeden doguramazsin zaten.
TAkilicci Katziece o sırada fatma giril olan ben agshhsjsjs su geldikten sonra dikkatli ve temkinli olun arkadaşlar benden size tavsiye. Bende sancı bir 10 dakika da bir gelir öyle başlar diye evde prenses gibi gezdim 3 dk da bir geldi direk. Arabada hastaneye giderken dünyayı terste gördüm 😂
mrvbsr @aycacesur sizin adınıza çok sevindim sağlıkla büyütün bebişinizi inşallah 💖 darısı benim başımaa diyeyim o halde🫠
aycacesur mrvbsr amin inşallah Allah size de kucağınıza almayı nasip etsin dualarım hamiş annelerle 🙏🏻🙏🏻