ppmerlina Kubragocer burda gözüküyor aşkım ama bebe time markasına güven olmaz. Yarın başka bir markayla yine test yap. Eğer çizgi görürsen kan vermeye gidersin. Acele etme hemen
Kubragocer ppmerlina gidebilirsem yarın olmazsa Çarşamba düşünüyorum aşkım geçen ay çok bekledim regl olmuştum hatırlarsan şimdi çok şükür gecikmedeyim ve silik çizgi gördüm
Kubragocer ppmerlina aşkım dün bat günüydü bugün de olmadım 2 günüm yani ben sabaha da randevu aldım ama bu sefer pozitif hissediyorum
3melekannesiyim Kubragocer silik bir çizgi var ama bu beklemeden dolayı da olabilir ben bu markayı kullanmadım daha önce bilmiyorum bencede en iyisi ve kesin olanı gidip kan vermeniz rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Kubragocer Kızlar bugün sabah bı kalktım ip gibi kan gelmiş ya dün gece de bel ağrım vardı neden olmuş olabilir
Nibozog Kubragocer sanki çizgi oluşmaya başlamış gibi geldi yarın bir daha yap canım tekrarla hergün testi
Kubragocer Nibozog canım kimisi yok diyor kimisi var diyor ama 1 2 saat önce benden ip gibi kırmızı renkli yumuşak bisiler geldi belki regldir diye bekliyorum