Papatya05_ newera yok canım ilk oğlumda 13 haftalık kontrole gittiğim de doktorum daha bu testi yaptırmadan hap olarak 150 mg kan sulandırıcı vermişti bu ikinci gebelik önlem amaçlı verdiği için sonradan gidip bende yaptırdım o testi 4G 5G heterezigot çıktı şimdi yeniden hamileyim yine kullanıyorum
halitefe newera bende aynı genler var ilk gebeliğimde sadece iğne kullandım nu gebeliğimde hem iğne hem coraspirin içiyorum vücudunuza yeterli gelip gelmediğine göre doktor ayarlar size bu şekilde tedavi uygun görmüş daha önce iki Kaybım vardı sadece iğne kullanarak ilk oğlum doğdu şuan ikinciyi bekliyorum bir sorun yok şimdilik şükür 30. Haftadayız inşallah bu da sağlıklı doğar sende içini ferah tut
newera halitefe kayıplarınız kaçıncı haftada olmuştu? Benim bir boş gebelik bir 6.5 hafta kalp durması doktor hap diyor ama acaba iğne de gerek mi diyorum
halitefe newera 13. Haftada olmuştu biri diğeri 8,9. Haftalar çok korkulacak ve sıkıntılı genler değil buradan yazıp çok kafanızı karıştırmayın ama perinatoloji uzmanı değilse doktorunuz perinatoloji uzmanına gidin mutlaka görüş alın
kardellen newera benimde iki kaybım var ve genetik sonuçlarım sizinkiyle aynı bir daha gebelik olursa iğne kullanacaksın dedi
meryys newera Haziran ayında 12. Haftada kalbi durdu kızımın benimde sonrasında trombofili paneline baktırdım birdahaki gebelik için. Sonucum mthfr 677 heterozigot pai 4g5g geldi benimde perinatoloji doktoru bir şeye gerek yok dedi 🤷♀️
newera meryys her doktor farklı bir şey diyor gerçekten 🥹 bana da bence içimi rahat ettirmek içim aspirin veriyor gibi geldi
Ciceklerisever Mthfr ikisi de heterozigot Pai 4g5g hamile kalir kalmaz hergun coraspirin, keseyi gordukten sonra da hergun bir tane 0,4 luk oksapar vuruyorum. Bir kere 7 haftalik bebegimin kalbi durdu kurtaj olmustum
meryys newera Gerçekten öyle her doktor farklı söylüyor. Genetik doktoru da kan sulandirici kullanan ile kullanmayan gebeligin kaybı aynı dedi bilimsel makaleler var ama kadın doğumcular ısrarla istiyor dedi bende anlamadım kim doğru kim yanlış
Ciceklerisever newera tesekkur ederim umarim bu ke saglikla kucagima alacagim. Senin icin de ayni seyi diliyorum canim ☺️
yildizz13 newera ben ilk hamileligimde de kullandım. Bebeğimi sağlıcakla aldım. Bu hamileliğim de de kullanıyorum canım