momof3 Kızlar merhaba.Bat pazar günüydü ama cumartesi çok az leke geldi ve bir daha gelmedi bugün test yaptım bu şekilde çıktı daha önce bu test yanıltmıştı umarım bu kez yalancı değildir.O kadar net ki çıplak gözle.Fotolar 5. Dk hali
Ceku256 momof3 internetten mi aldınız eczaneden mi. Bazen internette satılanlarda bozukluk falan oluyormuş. 7 ay kullandım hiç yalancı pozitif vermemişti. Sadece gebe kaldığım ay çizgi gördüm bu markada güvendiğim bir marka yani sizde de çizgi görüyorum.
momof3 imcakir evet eminim.Yanılma oldu 3 ay üst üste.Çokta netti maalesef ki.O yüzden inanmakta zorlanıyorum gerçek mi değil mi diye 😅 umarım bu kez gerçek pozitiftir 😻
momof3 Ceku256 imcakir Aysima51 Suyusevmeyensusamuru Kızlar tekrarladım ve biraz daha koyu çıktı 2 dk ve 10 sonraki sonuçlar
imcakir Gelen leke yerleşme olabilir, bende gördüm çizgiyi çok belli olmasa da Bu arada ben de iki gebeliğimi bununla öğrenmiştim Zaten pahalı bir test yalancı çıkmasına şaşırdım orjinal mi değildi acaba
momof3 imcakir Bir fikrim yok özellikle bu markayı eczaneden alıyorum orjinal olsun diye ama bilemedim ya insallah vardır 💕
koose Normalde düzenli adet olan biriyim ama 3 Gündür regli olmuyorum sizce test yapmalımıyım yoksa beklemelimiyim 🥲🥹
momof3 imcakir Sanmıyorum kan negatif çıkmıştı cünkü.Yarın sabah aynı markayla tekrarlayacağım yine çıkarsa kan veririm direk inşallah vardır 😊
momof3 Ceku256 Eczaneden aldım özellikle bu markayı eczaneden alıyorum sahte olmasın diye.Hadi bakalım ya insallah bende de vardır
momof3 Aysima51 ya birde bu 3 çizgi oldu niye böyle anlamadım bu kez başka eczaneden aldım daha güvenilir olsun diye ama