Seymabyrm Merhaba kızlar, 23 haftalık gebeyim. çok nadir bazı şeyleri bayıla bayıla yiyorum onun harici hala hiç iştahım yok sizin var mı :(
visnelicheescake Seymabyrm 7+3′üm aynı durum bende de var yine şuan iyiyim ilk başlarda iştahsızlık hat safhadaydı folik asit ve vitamini icebilmek için bazen zoraki de olsa kahvaltı yapıyorum benim de öyle oluyor 🥲🥲
efnanhiraa Seymabyrm bende yeni hamileyim sürekli tokluk hissi var cnaim bir şey istemiyor gün boyu ac kalsam acıkma hissin yok
prensesmoana Seymabyrm Merhaba. 25+6’dayım. Bende de durum aynı maalesef. Kendimi zorlayarak yemek yiyorum.
zeynepkazgann Seymabyrm 13 hafta oldu bende aynıyım asla yiyemiyorum yiyince çıkarıyorum yemezsem safra çıkarıyorum bu da beni daraltıyo içim daralıyo artık gerçekten
Seymabyrm visnelicheescake O haftalarda da öyleydim hala öyleyim doya doya yiyenlere özeniyorum. Mide bulantısı çok yaşadım, hala ilaç kullanıyorum. Sizde mide bulantısı var mıydı?
visnelicheescake Seymabyrm Hayır bende bulantı yoktu kızıma hamileyken vardı bunda neredeyse yok diyebilirim
Seymabyrm efnanhiraa İlk haftalarda bende öyleydim hala aynıyım benim haftam büyüdü iştahsız olmam garibime gidiyor
hamilesavis19 22 haftadan selam, ben de aynıyım hele bugün kahvaltıdan beridir hala birşey yiyemedim. Öyle bulantı da yok sadece ciddi iştahsızlık, tansiyon düşüklüğü, halsizlik var
Seymabyrm hamilesavis19 normal mi acaba bu durum hafta olarakta büyüğüz çözemedim doya doya yemek yemek istiyorum :(
Seymabyrm visnelicheescake benimde kızım olacak inşallah, ilacı bıraktım bugün deniyorum bakalım hala var gibi ama. Erkeklerde daha az bulantı olur diyolar
hamilesavis19 Seymabyrm evet bugün doktora gittim hatta arada safra kusması yaşadığımı da söyledim. Çok normal, gebelik kusması, gebelik belirtileridir hep bunlar dedi 🥲
visnelicheescake Seymabyrm hiç bilmiyorum ki ya kime sorsam herkeste değişiklik gösteriyor kimisi erkete de bulantı çekiyormuş hormonel bir durum sanırım
Seymabyrm Hllylkc ben bugun ilacı bırakmayı deniyorum hala var ama inat ettim ilac icmekten cok sıkıldım artık, zorla yeme iştahsızlık bende de var doya doya yiyenlere özeniyorum :(
Hllylkc Seymabyrm Vallahi bende öyleyim canımın çok istediği yediğim şeyleri bile çıkarıyorum tekrar çok yorucu bi süreç ya 🫣
Seymabyrm prensesmoana ben bugün ilacı bırakmayı denedim ama hala var gibi bulantım içmemek için zor duruyorum. Hayırlısı artık :(
Gencbirannis Kızlar bu bulantı nedir yaa canım hiçbir şey istemiyor tuzlu vs atıştırdığım zaman az bi rahatlıyorum ama berbat ni bulantı var