Hamisbirisi1 Nessozz şuan ne sancı ne açıklık hiç bir şey yok. Doktorum da 40 dan sonra kaka yemesi su azalması kalp atışı yavaşlaması vs gibi durumları yaşamamak riske atmak istemiyor. Bende zaten suni sancı istemiyorum. Gelirse doğal sancımla gelsin istedim ama cumaya kadar da bir anda belirtim olur mu bir anda doğurabilir miyim hala umut var mı diye sormak istedim ben aslında.
deletedmom43191 Hamisbirisi1 suni sancidan niye korkuyosun ki suni sanciyla kesi ve dikis olmadan 2 saatte sonlanan dogum hikayem var
kubranur4 Merhaba ben henüz 9 haftalık hamileyim, medicalpark keçiöreni düşünüyorum, doktorunuz kim acaba
Hamisbirisi1 zerdali__ benim çatım çok geniş değilmiş. İçeride Bebek kaldıkça kilo alıyor bu da normal doğumu zorlaştıracak dedi doktorum. 41. Haftayı bekleyip 3700 leri görürse yine normal doğum riskine almayacak oyüzden 40 dan fazla bekletmiyor
ucuncugeliyo Hamisbirisi1 bence direk sezeryanu kabul etmeyin benim ilk dogumum da cok gecikti 41 haftalik olmustik artik doktor bu hafta gel suni sanci vericez oyle dogurursun dedi ben istemwdim cok sukur bi kac gune suyum geldi . Acilmam cok gec oldugu icin dayanamadim acilara ve sezeryan istedim doktorumdan allah razi olsun istersen prenses yapalim dedi direk kabul ettim ve iyiki de oyle olmus . Bu dogum seklini de dusunebilirsin normalden korkuyorsan☺️
Hamisbirisi1 ucuncugeliyo doktorum direkt sezaryen dedi. Akışı kendisine bıraktım. Hayırlısı diyelim. Size de çok sevindim sağlıkla kolaylıkla almışsınız kucağınıza ❤️
ikibaloglanannesi Hamisbirisi1 de sezaryen olanlar için iğne acıtıyor mu bele yapılan Hayır hissedilmiyor gerçekten🌸