nilsumm sura06 İlk 19 20 haftada çıktı karnım baya geç çıkmıştı şuan 29+5 haftalığım baya büyük 9 aylık karnı gibi🫠
Masal2021 sura06 15 de çok hafif vardı şimdi 16+5 haftalık olduk var küçük bir kavun gibi oldu ilk gebelik değil o yüzden erken çıktı :)
Busraaaakkk sura06 sadece bende öyle sanıyordum bende 9+4 oldum karnım da bedenim de şiş hissediyorum özellikle akşamları
Cerentoprak İlk gebelik 12+2 ve resmen 7 aylık gibi göbeğim var. 4 kilo aldım ama bildiğiniz hamile göbeği 😆
Seloloo Cerentoprak 13+6 dan yazıyorum 6 kilo aldım zaten aşırı iştahlı biriyim sanki 6-7 aylık karnım 🤣🤣🤣
memmedova_24 aleyna16555 anladım Allah yardımcınız olsun Abla 🙏🏻 İnşallah sağ salim kucağına al bebişi 🩷🌸
Rabiarabisss3 sura06 15 haftalık olduk ama Bayadır göbeğim var ilk gebelik ama sanırsın 5 aylık hamileyim
nuriyegcl Bizde tam 2 aylığız şuan biraz çıktı ama o belirginleşme bebekle alakalı değil hormonlardan dolayı ve regl olmadığımız için şişkinlikten kaynaklanan bir belirginleşme yoksa fasulye kadar bebeğin karnı genişletmesi imkansız 😅
ylnydgd Ben de erkenciyim bu hususta 13+4 ama hafif bir göbek var. Ama ben çok zayıftım sanırım ondan oldu 1.80 boy 57 kg ile hamile kaldım. 1 kg aldım ama pantolonlarım olmuyor. İnşallah 20 kg alırım da doğumdan sonra zayıf olmam artık 😂 sağlıkla gelsinler
aleyna111100 Ben 13 haftalığım bilemiyorum boydanmı ama 178 boyum kilomda güncel 73 78 le hamile kaldım 73 düştüm bazen çıkıyor karnım bazen çıkmıyor ama çok ufak bi çıkıklık var
bbety Ben 16.haftaya kadar 1 kilo almış olmama rağmen belim genişledi pantolonlarıma giremedim daha 9.haftadan itibaren. 12de göbeğim çıkıntıydı. Kimse 12 haftada belli olmaz diyor ama bence iç karın hacmi ile ilgili benim Belli oluyordu
Sayke sura06 ben zayıf bi tipim. 48-50 civarları hamile kaldım. Şuan 54üm ve 14.haftadayım. 12den itibaren bariz vardı göbüşüm. Şuanda da dar bişey giyince herkes anlıyo hamile olduğumu