Ayperi11 bebek308_ hareketlerini hissettiğin zaman önceki gibi panik olmayacaksınız iyi olduğunu bileceksiniz çok güzel bişey 🌸
bebek308_ mutlulukmevsimi değilmi yaaaa neyse sağlıkla tam hisedeceğimiz günlerde selametle gelsin inşallah 😍
Busranur_mnts bebek308_ ben de 13+5im bugün net bi kıpırtı anlık seğirme gibi vişey hissettim ama bebek değildir imkansız diyorlar bilemiyorum 😅 gaz hareketi değil ondan eminim gaz hareketi olduğunda afedersin gaz çıkarma isteği geliyor bu sefer öyle olmadı
bebek308_ Busranur_mnts birde karnım doyduktan sonra daha fazla oluyor ama ben kimseye söyleyemiyorum erken diye 😂😂
esra6393 bebek308_ bende öyleyim ikinci gebelik hissediyorum arada titreme oluyor etrafındakiler kaslarındır diyor
Busranur_mnts bebek308_ ben de gün içinde hafif bişeyler hisseder gibi oldum ama akşam ya da sabah bişey yoktu bakalım ne zaman net bişey hissedicem heyecanla bekliyorum o ultrasondaki kıpırtılarını görğnce daha bi sabırsızlandım
bebek308_ Busranur_mnts sorma ya en son gitiğimde minicikto nokta gibi şu an sabırsızlıkla gitmek istiyorum