Gizem_erdag Zhde Allahımm maşallah cok sevındım bır erkek aşıgı olarak hayırla saglıkla al kucagına inşallah 😍
Zhde cerencyz bazılarında çok erken belli olur ben 13 gün varken öğrendim, sende ogrenebilirsin ha dersen o güne kadar bekleyim hemde değerlendiriyim tabiki yap, ha birde ilk idrarla tamamını yapıp idrarının denersen daha iyi sonuç verir 🥰
cerencyz Zhde aslında 1 Eylül randevum var ya o yüzden istiyorum beklemek birazda 🥹 ilk idrarın tamamı derken nasıl yani
Gizem_erdag Tuanakaran bende elendim sanki aşırı sınırlıyım sıvılceler cıkmaya başladı 😀 off amaannn nasipse olur oğlumdan önce 3 aşılamam var tekrar tedawı dedıler zaten onada gucum yok benım tekrar bir 2.5 sene daha gıt gel yapmak istemıyorum
Zhde Gizem_erdag sivilce sadece reglide cikmiyo ama, benimde çıktı yüzümde çok fazla, ve duş etim disti değişik bı sekilde oda hamilelik belirtilerinin arasındaymis dusun
Feyhan Tuanakaran test pozitifti ama ya insanı böyle ümitlendiriyorlar inşallah bir sonrakine kuzum hiç üzülme allahtan ümit kesilmez bende bu ay olmaz yine diyordum bak oldu bırakma korunmayı kestiyseniz her ay tekrarla mutlaka olacaktır
devriminmujdesi Zhde diş eti şişmesinim belirti olması şaka mı ya 😁 işin garibi 2 3 gün önce benimde şişti ve rahatsız etti beni bakalım burda herkesi okudukça gün gün belirtilerimi fark ediyorum ama inşallah psikolojik değildir hamileyimdir🥲🌸