Deletedmom_787 Tuanakaran olsun kötü düşünme canım ben kanı veremedim acilde olmuyormuş tatildeyim zaten sabah test yapacağım
Tuanakaran Akseec hiç ovulasyon yapmadım bu sefer direk günüm geciksin kan vercem yalancı pozitiflere umut baglamıycam hep para gidiyo hem umut 😂😂😂
Akseec Tuanakaran ay en güzeli ovulasyon stres ya. bende doktorla ilerlicem çağırdı zaten bu ay ya tutarsa diye denedim tutmadı napim😂
Zhde cerencyz sallama oynatma falan yapmadın dimi cok güzel görünüyor regl geçtiyse test yapabilirsin pozitif
cerencyz Zhde hayır lavabo tezgahına öylece koydum durdu anında böyle oldu reglim maalesef geçmedi ama yerleşme kanaması olduğunu tahmin ettiğim bir kanama yaşadım pazar günü 1 gün sürdü açık kırmızı pembeye yakın bir renkteydi şuandada Aşşırı gaz ve regl olacakmışım gibi hissiyat var bel ve kasık ağrısı birde
Zhde cerencyz çamaşır suyu pozitif gosteriyo canım bence test yap çıkar kaç gün var regliye, hem belirtin de varmış zaten ama çamaşır suyu doğru sonuç veriyo bence var bebek
cerencyz Zhde Reglime yaklaşık 9 gün var ama bilemiyorum erken yumurtladım bence reglden hemen sonraki gün oldu ve o hafta işte bence bakalım 1 eylüle kadar beklemek istiyorum ama
Zhde cerencyz bazılarında çok erken belli olur ben 13 gün varken öğrendim, sende ogrenebilirsin ha dersen o güne kadar bekleyim hemde değerlendiriyim tabiki yap, ha birde ilk idrarla tamamını yapıp idrarının denersen daha iyi sonuç verir 🥰