Feyhan Tuanakaran canım sen test yaptın mı ben yarın yapacağım bat 5 gün var benim belirtiler devam ediyor ama henüz test yapmadım
Mariam1 Tuanakaran onlar gerçek değil canm bende sürekli yapmıştım meraktan ama kesinkle köpürür ama gebelikten değil canm reaxsyion gösterdiği için köpürür 🥰
Tuanakaran Feyhan bi kaba çamaşır suyu koydum ben bi kaba idrar idrarı çamaşır suyu olan kaba döktüm ikiside eşit şekilde olcak şekilde yaptım testim yoktu bugün gaza geldim yaptım 9 gün var bugün reglime
Zhde Tuanakaran yarın testinde gozukmezse korkma telaş yapma üzülme bazılarında test sonuç vermez dediğim gbi ama ozon sonuç veriyo
Tuanakaran Zhde yok canım telaş yapmam çünkü daha önce kanda 1 gün önce negatif görmüştüm günüm den 2 gün geçince pozitif görmüştüm bagışıklık gibi oldu bende 😂😂
Tuanakaran Feyhan ayyy hadi inşallah hamişizdir attım ben bak istersen arkadaş ona pozitif demişti at sende bişey olmaz 🥰❤️❤️
pembelotus Kızlar şimdi okudumda çamaşırsuyula test yapınca salıyor musunuz yoksa kendimi bi anda köpürmeye başlıyor