Zhde Tuanakaran evet bende böyle öğrendim ama ben kovaya yaptım koyu renk kovaya sendede var görünüyor
yusracim Zhde ya fotoğrafta hiç belli olmuyor flaşla pembelik görüyorum çok yeni yükseldi galiba dün de test yapmıştım hiç çıkmamıştı önceki günde kan vermiştim
Zhde Tuanakaran sen bide yarın sabah ilk idrarla yap bı kovaya yap ama idraninin hepsini yapabilirsin onda sorun yok bide öyle bakalm ama var görünüyor
1sibelblog 1oglanannesi hayırlı olsun tatlımmm 😍 büyük ihtimalle daha çok minik benden tavsiye birazcık bekle doktora öyle git yoksa Vajinal muayene yapıyorlar.. Çünkü ultrasonda gözükmüyor kese
1oglanannesi 1sibelblog tamam canim zaten bekliycem ilk oglumdan tecrubeliyim 😁😁tam. 1 ay beklemisdin oglumda ogrendikden sonra gittigimde direk kalbini bile duymusdum 🫣
Zhde Tuanakaran özür dileyerek atıyorum kızlar ben böyle öğrendim koyu kovada yaparsan daha iyi anliyosun
happymomolucaz42 Zhde ne özrü beklemek sabırsızlanmak çaresizliğe düşmek insana neler yaptırıyor ve ögretiyor tesekkür ederiz bildiklerini paylastıgın için
kubra-1609 1oglanannesi evet gebelik görünüyor hayırlı olsun 🫶🏻 günden güne takip et çizginin koyulaşıp netleşmesi önemli 🥰
Zhde happymomolucaz42 ne demek canım benim her zaman ne sormak isterseniz bilmek herkezin hakkı söylememek bencillik olur inşallah gönlünüze göre olur isteyene nasip olsun hamisin duası kabul olurmuş
Zarifokur happymomolucaz42 ya Allah ya var kız bende çok istiyorum çok bu ay Allahım banada nasip etsin 🥰