Tuanakaran Melike-Sezer bana gölge var gibi geldi testi açıp çeksene bi testin kendi verdiği gölge mi bakmak için
Zhde Melike-Sezer regl günü gectimi sizin ilk attiginizda sanki var gbi gordum çok ıslak kurusun daha net belli olur
Tuanakaran Melike-Sezer yaa ben var görmek istediğim için mi bi çizgi gibi bişey görüyordum sen baktığında fark etmiyor musun
asjajfkskvlrldlxl124724727 Kızlar ovülasyon testi tartışması açmıştım bugün de attım bi bakabilir misinizzz
Melike-Sezer Tuanakaran ben de ilk baş gölge gibi bir şey gördüm testi açtıktan sonra göremedim ama çok hafif belli oluyor
Tuanakaran Melike-Sezer evet çok hafif ama belli sonuçta valla kendimi kafayı yemiş gibi hissediyorum artık bu testlerden bana mı görünüyorlar diye 😂😂😂
bebekbekleme Kızlar sabah kan vermiştim daha kan sonucu çıkmamış ama idrar kan çıkmış dedi doktor zaten 3-4 gündür lekelenmem var normal değil mi kan çıkması
asjajfkskvlrldlxl124724727 Tuanakaran şikayet edicem artık hangi şirket 😅 burda kaç insanı bekletiyorsunuz diye 🤣