asjajfkskvlrldlxl124724727 Tuanakaran mesela ben samsundayken bi ilçesiydi hep 4 ten sonra gelirdi ezberlemiştim kargo saatlerini 😂
Tuanakaran asjajfkskvlrldlxl124724727 valla bende buraya yeni geldim daha alışamadım İzmir’de de hep aynı saatte gelirdi 😂😂
Tuanakaran asjajfkskvlrldlxl124724727 eğer hamileysem doğunca hep birlikte döveriz heyecan yarattın bize diye 😂😂😂
Tuanakaran asjajfkskvlrldlxl124724727 yaaa iş için mi geldiniz benim eşinin işi artık burda diye geldik inşallah yeni şehrimiz ikimiz içinde hayırlı olur ❤️
Tuanakaran asjajfkskvlrldlxl124724727 şimdi baktım en geç 14.30 da gelmiş en geç kargom buna göre hesaplarsak az kaldı 😂
Zhde Tuanakaran ay evet bide o var 1 tane alıyım derken diğerlerinden olma, sen o bekleme süresini 1 saat yap Garanti olsun
Tuanakaran asjajfkskvlrldlxl124724727 yarım saat süre verdim gelmezse gidecem artık 😂😂 koz gebelik testi almayada utanır oldum eczaneden 😂
Tuanakaran Zhde aynen öyle valla her kargocu aramıyorda 1 test için 5 testen olcam 😂😂 bide eczaneden son aldıklarım yalancı ve dolandırıcı çıktı biliyorsunuz ki pozitif vermiş ti 😂😂