Zhde Feyhan çamaşır suyu testin olumlu darısı diğerine hiç yqnlis sonuc vereni görmedim böyle köpüren
Muhkub Muhkub aynı oranda az çamaşır suyu az da idrar döktüm 1 2 saniye sonra beyazlaştı ama köpürmedi
Tuanakaran pembelotus görünmüyor canım aman acele ediyoruz işte daha koskoca 8 gün var testin gelmesini bile bekleyemeden koştur koştur test aldım hemde 2 tane bi tanede yarın sabah yaparım dedim aman canımız sağolsun be 😂
Tuanakaran pembelotus 1 tane kaldı şimdi evde aldıklarım dan hadi yap hadi yap diyo şeytan uymayacam sana git burdan sabaha kadar dayancam sabah yapcam diyorum 😂😂
Muhkub Zhde 14 gün geçti testimi de dğn akşam atmıştım çok silk çıktı ama aynı marka 2 gün önce hiç çizgi yoktu kuruma bile yoktu. Geri çekilme ile korunuyorum ama adet olmadım hâlâ cuma günü randevum var kan vericem o gün hâlâ olmzsam
Feyhan pembelotus al al bende yarın alacam yarın gün içinde yapacam birde ertesi gün ilk idrarla yaparım bakalım sonuç ne merak ediyorum
Tuanakaran pembelotus ben işimi garanti alıp 2 tane aldım bugün kargoda yarın gelir onda da 5 tane var 😂😂