[silindi] Tuanakaran bence daha çok erken hiç belli olmuyor geç döllenme idrar seyrekliği bir çok faktör var umarım bu ay çift çizgi görülür hepimizde
Tuanakaran [silindi] aynen canım hem erken hem ilk idrar değil sıvı alımı çoktu inşallah görcez o çizgiyi
happymomolucaz42 Bir1kelebek sagol canım 10 aydır gebelik düşünüyoruz canım 3 yıllık evliyim gec kaldım diye panik olmuştum stresden ve uzun korunmadan kaynaklı galiba tahminimden uzun sürdü bu iş tüm cevrem ilk ay oldu diyor yalan mı söylüyorlar acaba 😇
Feyhan happymomolucaz42 Uzun süre korunduğundan canım hiç beklemediğin o ay kalırsın bendede öyle olmuştu inşallah tez zamanda görürsünüz çift çizgiyi bende şuan 3 yıldır korunuyordum yeni bıraktık sayılır 4 ay oldu bu ay ümitliyim ama hayırlısı diyorum yinede
Feyhan Zhde sabahkinde daha büyük köpükler oldu sonra üzeri beyaza kapladı bu şekil bir görsel daha atmıştım ben sabah
Feyhan Testte yapmadım henüz her ay negatif gördüğümden bu ayda test almamıştım yarın yapacağım ama bugün gidemedim ama fazla belirtim var
Feyhan Zhde çok fazla belirtim var yine bugün baş dönmesi yaşadım dayanamayıp adeti bekleyemicem yarın test yapacağım ilk idrarla