Zhde Siyahbeyaz_ tanıdığım söylediğim herkezde doğru çıktı bendede aynı şekilde umarım sizede doğru çıkar zaten köpük olmazsa Google bakarbilirsiniz kopurmeyenlerde gebelik olmuyo yani benim attığım gbi göz göz baloncuk olmuyo o doğruluk sonucu veriyo
Siyahbeyaz_ Zhde adetine ne kadar kaldı kuzum benim baya var 10 gün falan işte. Nasip artık inşallah doğrudur
Sss1947 Zhde gebe değilim ama bendede köpürdü bazen erkeklerde bile köpürüyor idrardaki bişeyden dolayı 🤣
Zhde Siyahbeyaz_ kız ben hamileyim zaten 16 haftalık olduk öyle öğrendiğim için arkadaşlarıma bilgisini verdim sdce 😂
Siyahbeyaz_ Zhde ay pardon sende hamile arkadaşından öğrendin ondan yaptin sandım😂😂😂hayırlı olsun kuzum masallah. Darısı bana ve bekleyenlere inşallah 🤲🏻
Feyhan Zhde tamam yarın ilk idrarla yapim canım daha iyi sonuç alırım belki yarın testte yapacağım ama gün içinde yaparım testi sonrada ertesi gün ilk idrar yaparım
Zhde Feyhan ilk idrarla daha iyi görürsün bide koyu renk kova seç daha iyi anlarsın testte belki erken sonuç vermeye bilir tek gorursen üzülme
Feyhan Zhde cuma günü adetin birinci günü gösteriyor pepap canım 4 gün kalmış oluyor inşallah sonuç alabilirim erken gebelik testinde sabah bu çamaşır suyunuda denerim
Zhde Feyhan 4 gün varsa eğer gebelik çizgisi belli olur eskilerden beri yapılır bu çamaşır suyu testi