Tuanakaran Feyhan valla canım bende bilmiyorum öğrendikten 2 gafta sonra kanamam başladı kese falan olmuyomuş hatta çoğu doktor gebelik bile saymıyormuş
Tuanakaran Feyhan valla canım bende bilmiyorum öğrendikten 2 gafta sonra kanamam başladı kese falan olmuyomuş hatta çoğu doktor gebelik bile saymıyormuş
happymomolucaz42 Tuanakaran kimyasalla ilgili doktorlar ne diyor alabilecegımız önlemi caresi yok mu neden bu ara çok duyuyoruz ki
Tuanakaran happymomolucaz42 yok canım malesef çoğu kadın test yapamadığı zaman regli oluyorum sanıyormuş
Feyhan Benimde takip ettiğim biri var kimyasal gebelik geçirdi diğer ay hamile kaldı ama şuan çok tehlikesi var kese dışı kanama görünüyormuş o yüzden hastanede yatıyor bebekte kalp atışı falan var ama allahtan ümit kesilmez
Miray_simay Feyhan zuleyhandami bahsettiniz acaba arkadaşım o benim aynı durum ondada var şuan taburcu evde istirahat ediyor
yusracim Zhde folikasit kullanıyorum bayadır zaten şimdi testte şu döktüm eğer kurumaysa gitsin diye ama orda duruyor silik çizgi 🥹🥹
Feyhan Siyahbeyaz_ aramıza hoşgeldin bizimkinde köpürdü 5 gün var bakalım doğruluk payı var mı göreceğiz
Siyahbeyaz_ Feyhan kan verirseniz mutlaka yazın sende hoşgeldin kuzum inşallah doğruluk payı vardır 🍀
Tuanakaran Siyahbeyaz_ inşallah 9 günüm var benim de arkadaş ya doğru çıkmış şuan hamile bizde o yüzden yaptık 🥰
Zhde Siyahbeyaz_ tanıdığım söylediğim herkezde doğru çıktı bendede aynı şekilde umarım sizede doğru çıkar zaten köpük olmazsa Google bakarbilirsiniz kopurmeyenlerde gebelik olmuyo yani benim attığım gbi göz göz baloncuk olmuyo o doğruluk sonucu veriyo