zeynepikra1 Zhde dün kan negatif olunca aklım orda umutsuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Zhde zeynepikra1 zaten reglye daha var ne kadar düzensiz olsada, bazılarında hemen kanda belli olmaz regl geçer anca belli olur
happymomolucaz42 Edmr97 11 gün sonra testte pozitif cıkma ihtimali var Pik den önce 24 saat içerisinde ilişki olmadıysa bugun ilişki sonrası 48 saat sonra çatlamadaki ilişkide cok önemli
nerm629_ Zhde Canım bugün ilişkinin 10 günü adete 5 gün var sabah ilk idrarla yaptim Hamile kalma olasıligimin em yüksek gününü değerlendirdim yumurtlama günümü
Zhde nerm629_ aşırı kopurmus oynatma sallama vs yaptinmi, köpürmesi tabi pozitif gibi görünüyor, oynatmadiysan hiç
nerm629_ Zhde perşembe günü regl günüm adet olmazssam test yapıp pozitif görürsem ilk size aticam resmini 🤗
nerm629_ Zhde canım bugün hamile olduğumu öğrendim Çamaşır suyuyla testim doğru cikmis hatirladinmi beni
zeynepikra1 Zhde belirtler var 2 gün önce kanda negatif gördüm ne zaman test yapayım yada kan vereyim
Zhde zeynepikra1 regliye 1 gün kala bile test yapabilirsin varsa çıkar tabi bazılarında hemen çıkmaz ama sende çıkar çamaşır suyunda görünüyor çünkü
Edmr97 happymomolucaz42 5 eylulde pik gördüm bu gün 7 eylul yine pik gördüm normal mi bu kafam karisti
happymomolucaz42 Edmr97 tekrar yaptın mu bugun siliklesme oldu mu yumurta catlaamamıs iki gündür belki bugun catlamıstır