Feyhan @Zhde @Tuana kızlar merhaba bugün doktora gittim kese göründü bebek te göründü kalp atışını duyduk çok şükür 6 haftalık şuan haftaya bir daha gidecem kese dışında kanama göründü biraz iğneye başladım progestan a başladım
Busyusad Feyhan yaa hayırlısı olsun inşallah korkma canım sıkıntı olmaz ondan inşallah ilaçla geçer Rabbim sağlıkla hayırlısıyla sona kadar gitmeyi nasip etsin nolur banada dua et
Feyhan @Zhde @Tuana kızlar merhaba bugün doktora gittim kese göründü bebek te göründü kalp atışını duyduk çok şükür 6 haftalık şuan haftaya bir daha gidecem kese dışında kanama göründü biraz iğneye başladım progestan a başladım
Zhde Feyhan hadi hayırlı olsun ilaçtan bişey olmaz belli bı sure kullancaksin sdce çok dikkat etmen gerek kanama alanı bırak sıkıntılı bı durum uzanma iş yapma sdce dinlen yat mümkünse, ben sana dedim pozitif diye ne güzel 6 haftalık olmuş bile
Feyhan Busyusad çok sağol canım Allah razı olsun Rabbim en kısa zamanda dileyen isteyen herkese nasip etsin Rabbim gönlünüze göre versin inşallah🤲🏻🙏🏻
Busyusad minikmucizem356_ valla canım geçen ay gecikme yaşadım normalde düzenliydi tarihlerim 10 gün gecikmişti ama negatifti tabi sonra 14 Ağustosta adet oldum şu an uygulamaya göre birinde 14 Eylül birinde 17 Eylül gösteriyor bende anlamadım
Busyusad minikmucizem356_ öyle valla canım amin inşallah amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimize inşallah canım 🤲🏻
Edmr97 happymomolucaz42 ben bu gün pik gördüm kaç gün beklemeliyim ve iliskiye girmek için saat farkeder mi
happymomolucaz42 Edmr97 11 gün sonra testte pozitif cıkma ihtimali var Pik den önce 24 saat içerisinde ilişki olmadıysa bugun ilişki sonrası 48 saat sonra çatlamadaki ilişkide cok önemli
Zhde zeynepikra1 kanda hemen çıkmaya bilir varsa eğer, oynattinizmi hiç veyada yer değiştirme gbi seyler, regl günü ne zaman
Zhde zeynepikra1 yaa ederim tabiki niye etmeyim, ama pozitif gorunuyo test benim yaptığımda da böyleydi çamaşır testi bebek oldu şimdi 4 buçuk aylık olduk 🧿♥️
zeynepikra1 Zhde dün kan negatif olunca aklım orda umutsuzum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim