QueenM77 Ebru_asln Oyy çok yakınmış Allahım kolaylık versin korkularını çekip alsın içinden. Bende çok korkuyorum ama bi şekilde yüzleşeceğiz. Tek temennim acısız sızısız sağlıklı bi şekilde kavuşması her annenin bebeğine 🤲🏻 ❤️
QueenM77 Akidesekeri11 Rabbim yardımcın olsun su gibi geçsin gitsin inşallah. Sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olsun. Hangi anestezi olacaksın bellimi
Akidesekeri11 QueenM77 aminnn inşallahh. Daha konuşmadık ama spinal istiyorum umarım her şey yolunda gider
QueenM77 Akidesekeri11 Gider canım inşallah bol bol dua et 🤲🏻 İlk doğumun mu? Benim ilk doğumum ve bende çok korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum. Sonrasında bizimle de paylaşır mısın nasıl geçtiğini 🥰
Akidesekeri11 QueenM77 tabii ki umarım pozitif hikaye şekliyle paylaşmak nasip olur 😊 evet ilk Doğumum panik atağım da var ben de oldukça korkuyorum ama inşallah sonu güzel olacak 🤍🍀
QueenM77 Akidesekeri11 Evet inşallah güzel olacak güzel düşünelim güzel olsun. Buraya güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun 🩷
ikincibahar_08 Merak ettiğim icin soruyorum ilk gebelikte sezeryan için bi sebep gerekli mi isteğe bağlı yapıyorlar mı?
QueenM77 melber15 Allah yardımcınız olsun sizinde. İnşallah kolay bi doğum olur. Bende çok korkuyorum ama bi şekilde yüzleşeceğiz. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize inşallah
Necibece Selamlarr hayırlı sabahlar benım bugün sezeryanım var 39+3 😊rabbım saglıkla kavuşmayı nasip etsın kendıme gelınce uzunca anlatırım spınal olacagım dua ederseniz cok sevinirim 😊
deryakrgz Necibece Allah yardımcınız olsun sağ salim kolay bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🤗🤲🏻
ynzl QueenM77 bana 38+3’teki randevuda gün verecekmiş yani 1 Eylül’de 🥹 39’u bitirmeden almak istemiyor. Yalnız şöyle bir sorun var, doktor haftaya izne çıkıyor ve 38+3’ten önce burada yok. O zamandan önce doğurmamam lazım 😭😭
Aysegulmert Benimde 2 gün sonra sezeryanım olacak 37+6. Dualarınızı eksik etmeyin ilk sezeryanım korkmuyor da değilim ama bebeğime kavuşunca herşeyi unuturum diye düşünüyorum.
QueenM77 Aysegulmert Allah yardımcın olsun inşallah çok kolay bi doğum olur. Bende çok korkuyorum. Allah sağ salim bebeğimize kavuşmayı nasip etsin