Sevdalinka_30 29temmuz07 hahaha seni meyveci ben de tabağıma meyve salatası yapıyordum ye ye bak şekerim çıktı şimdi diyet ve insülin kullanıyorum uzağım her şeyden
Sevdalinka_30 Nezahatozen oh maşallah bizde bugün 30 haftamızı bitirdik teyzesi bir hareklendi anlatamam
Nezahatozen Sevdalinka_30 yaa ne güzel bizde hareketliyiz tabi bazen beni geriyor karnım semsert oluyor ama çok şükür ki iyiyiz
Sevdalinka_30 Mehtapsato ay me güZel 👍🏻 ben de diyorum dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim diyorum inan ki bunu diyorsak dedirtiyorlarsa ne mutlu şükür rabbime bizde 2,5 sene flört ettik 1 dene söz 1 sene de nişanlı kaldık ve evlendik 3 yılda böyle
Sevdalinka_30 Mehtapsato ay me güZel 👍🏻 ben de diyorum dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim diyorum inan ki bunu diyorsak dedirtiyorlarsa ne mutlu şükür rabbime bizde 2,5 sene flört ettik 1 dene söz 1 sene de nişanlı kaldık ve evlendik 3 yılda böyle
Mehtapsato Sevdalinka_30 aynen oyle canim ben tek bi keskem var keske en basta esimi tanisa idim ilk o olsa idi ama bunada sukur
Sevdalinka_30 Mehtapsato nasip işte yavrum ya hersey basamak ilerlemek için o basamağındaki atlamasaydın bu eşini bulamazdın bir şeyler seni yaşayacağına gönderiyor zaten
SerminMutlu Hiçbirşeyi esirgemedim fast food bile yerim hatta az olmak kaydiyla ama en cok havuç ve cikolata yedim hic aksatmadan 😂😂
SerminMutlu mom_to_be ben pastirmali borekte yedim sucukta yedim salamda yedim az olmak kaydi ile hicbirseyden cekinmedim bence sizde oyle yapin :))
Mehtapsato Sevdalinka_30 inan ztn ilk esimi tanimasam ikici esimi tanimazdim cunku eski esimle ayrildiktan sonra cocuklarimin babasina yakin bi yerde ev tutum ve simdiki esimle o adam ayni apartmanda oturuyodu oylelikle tanistim canim
SerminMutlu Sevdalinka_30 sakınan göze çöp batarmış bazi şeylerde rahat olunmali bence tabiki fazlaya kacmayalim ama arada bir olmasi cok sorun olmamali bence
Sevdalinka_30 Nezahatozen ya bugün var ya karnımın şekli bozuldu ya ya poposu ya kafası bilmiyorum sol taraf fırladı bazen öyle sert vuruyor ki gülesim bazen de canım acıyor
Nezahatozen Sevdalinka_30 bizimki vurmasını daha hissetmedim sanirim birşey oluyor ama tekme mi anlıyamadım elimi koydugumda anliıyorum daha cok
Sevdalinka_30 Nezahatozen bak ben ilk 18 veya 19 haftamdaydım pıt pıt bişi atıyordu 22-23 haftanda karnıma baktığımda hafif dalgalanmalar başladı gece telefonun ışığını yakıp öyle daha net seyrediyordum şu an 30 haftam bitti görsen çok fena sen tam olarak kaçıncı kaftandasın kilon kaç?
Sevdalinka_30 Mehtapsato bak işte gördün mü nasip nerden gelecekmiş her bir sabrın veya Çilenin bir mükafatı vardır ne mutlu gençsin daha allah bozmasın