Sevdalinka_30 Misskaynak süper su içmen çok güzel bana sorsan günde 7 bardak bazen 8-9 o kadar aslında 12-15 bardak içmem lazım ama içemiyorum o kadar hamile değilken de içmezdim aklıma gelmezdi hiç
Misskaynak Sevdalinka_30 benm ağzım kuruyo bende hiç içmezdim kana kana su içer oldum belki yediklerim susatıyodur belki de şekerle alakalıdır yarın ölçümüm var bakalım :((
Sevdalinka_30 Misskaynak yediklerindendir mesela ben turşu yersem az sucuk tadarsam vs bunlar beni çok susatır dediğin gibi lıkır lıkır içerdim şimdi hiç yok... 🤷♀️ Diyettendir çini ferah tut üzgün işareti yapma hemen öyle kuruntu yapıyorsun bak gör yarın temiz çıkacak bana da haber ver
Mehtapsato Sevdalinka_30 aynen canim amin iyiki kizlarim var diyorum hayatta ki en dergerli iki varligim onlar ucuncude yolda iste
Mehtapsato Sevdalinka_30 kizlarin yasini soyleyince kesin beni yasli sandin demi senden bi yas buyugum 31 oldum canim 17 yasinda anne olunca boyle oluyo😉😉
Sevdalinka_30 Mehtapsato ne güzel erken anne olmanın hem avantajı hem de dezavantajı vardır illa ki benim annem de öyle erken evlenmiş 17 sinde beni kucağına almış annem genç arkadaşmışsınız kardeşmisiniz diyorlar misal ben geç anne oldum geç evlendiğim için tabi evlendikten sonra da bekledim Mayıs’ta 3 yıllık olacağız
Nezahatozen kesinlikle salatalık hep yiyorum ve hala da devam ediyor birde vişne suyu habire icesim geliyor
Sevdalinka_30 Nezahatozen salatalık hiç vazgeçilmezi ya katır kutur annem hep güler bana yediğimde vişne suyu güzel ama mideme ekşime yapıyor benim
Mehtapsato Sevdalinka_30 bunda bende bekledim cnm eylul de bizimde 3 yil olcak inslh esimi 5 yildir taniyorum cok guzel bisey erken anne olmak bence cunku arkadasim gibi ikiside ve en guzel sirdasim dir kizlarim
Nezahatozen Sevdalinka_30 benim hiç öyle olmadi akşamları filan içim yandığında eşim hep alır gelir iceriz birlikte salatalığı tuzluya tuzluya çok yedim birde ekmek arası şeklinde 😂
mom_to_be yani serbest olsa pastırma yemek isterdim sürekli ve lahana turşusu allahtan turşu yiyebiliyorum😬
SerminMutlu mom_to_be ben pastirmali borekte yedim sucukta yedim salamda yedim az olmak kaydi ile hicbirseyden cekinmedim bence sizde oyle yapin :))
Sevdalinka_30 Nezahatozen oh maşallah bizde bugün 30 haftamızı bitirdik teyzesi bir hareklendi anlatamam
Sevdalinka_30 Mehtapsato ay me güZel 👍🏻 ben de diyorum dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim diyorum inan ki bunu diyorsak dedirtiyorlarsa ne mutlu şükür rabbime bizde 2,5 sene flört ettik 1 dene söz 1 sene de nişanlı kaldık ve evlendik 3 yılda böyle
Sevdalinka_30 Mehtapsato ay me güZel 👍🏻 ben de diyorum dünyaya bir daha gelsem yine eşimle evlenirdim diyorum inan ki bunu diyorsak dedirtiyorlarsa ne mutlu şükür rabbime bizde 2,5 sene flört ettik 1 dene söz 1 sene de nişanlı kaldık ve evlendik 3 yılda böyle
Merveegazann Uurbsra etlisi evet önerilmiyor hatta yasak ama etsizi için abartmadan yemende Bi sakınca yok dedi doktorum ben biraz abarttım ama çok şükür bişey olmadı