YagmurDaskn Ezgisu Keşke ben de pekmez aşersem. Allah affetsin çok büyük bir nimet ama nefret ediyorum desem yeridir
Sevdalinka_30 YagmurDaskn bazen sevmeyince sevilmiyor benim de hiç haz etmediğim bakla kereviz ıyyyyy
Sevdalinka_30 Cemreemine ayyy canım ya ne soğuktur kendi memleketin mi ? Ben istanbuldayım doğma büyüme
Cemreemine Sevdalinka_30 yok canim.esimin gorevinden dolayi burdayiz evet hemde ne soguk nigdeliyim normalde
Scarlett Gulnar44 bende yumurta bağımlısı oldum yaa bide alerji yapıyo yinede dayanamıyorum hatta şuanda haşlıyorum 😂
Sevdalinka_30 Scarlett bu saate mi kız 🤭 rafadan mı pişmiş mi ? Birde tereyağlı soğanlı yumurta yap omlet allahım çok lezzetli oluyor
Scarlett Sevdalinka_30 valla gece yaklaştımı yumurta krizim geliyor 😂😂 rafadan yapıyorum dediğin şekildede yarın deniyim ❤️
Sevdalinka_30 Duyguxx çiğköfteeeee alaşım veya sipariş veresin var ama iyilik meleğim saçmalama şekerin var dur diyor
zeykob Ferenaz istanbulda oturuyorum evet.. henuz aramadık, emin de olamadım aşerdim mi. Öyle bi geçti aklımdan:) Allah hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Ferenaz zeykob alın tadın. Benim de aklımdan geçmişti karpuzu alıp geldiklerinde çok mutlu olmuştum. :)
Gazize Sevdalinka_30 ciğer d.bakirda yenir dağ kapıda yemek için hususi gidilir yani şimdi kapışabilinir bunun için ciğer d.bakir mi adana mi diye turşu sirke ile mi limon ile mi yapılır misali 😂 ama çok yedim gerçekten ciğerim ağzımdan gelene kadar tabiri caiz ise
Sevdalinka_30 Gazize ne bilirim yavrum o kadar açılmadım ama şu yaşıma kadar yediğim herseyi unutturdu bana
snms Sevdalinka_30 sorma benimki de hamile gibi aşeriyor ben ne yersem bi parçası da onun elinde ben bide çabuk veriyorum o hic veremez nolacak bakalım 😂😂😂
Sevdalinka_30 snms aynen öyle bizimki de zor olacak ben de veririm vücudum kilo almadı herkes öyle diyor ama karnım top yutmuş gibi
Gazize Sevdalinka_30 insanin hafızasını sıfırlar ciğer ya memleketimin neresinde yapılırsa yapılsın ciğer candır 😍 soğanlı bol sumaklı ööööfffff beeeh
Gazize Sevdalinka_30 ramazan bayramından sonra adana dayım allahın izniyle ilk isim ciğer yemek olur orda da