Sevdalinka_30 YadeOmer ben de başta et yemedim şimdi yeni yeni haftada 1 kez ondan 1 kez tavuk 1 kez balık yiyorum
Rabiaa05 Sevdalinka_30 onu icemiyorum iste tatlm yemeye gelince sknti yokda icmeye gelince mide almiyor 😂🙈
Sevdalinka_30 snms heee dimi kız anayız biz anaaaa teeeyyy zaten süt emzireveğimiz için bayağı kilo verdiriyormuş eşim de kilo aldı benim yüzüme o diyor ki sen şanslısın ben nasıl vericek diyor o da benimle diyete başladı 1 haftada 2 kilo verdi
snms Sevdalinka_30 sorma benimki de hamile gibi aşeriyor ben ne yersem bi parçası da onun elinde ben bide çabuk veriyorum o hic veremez nolacak bakalım 😂😂😂
YagmurDaskn Gizem_miros Benim de hiç arkadaşım yok Sakarya’da kaldı hepsi 😂 kız sen benim kaybolan ikizim filan mısın 😂
Sevdalinka_30 Deletedmom133 ben de kıvırcık salatasına bayılıyorum ya bol ekşili üşenmesem şu an yapar yerim
Cemreemine Sevdalinka_30 aynen oyle canim.malesef suan bulundugumuz sehirde hastaneler ve doktorlarla ilgili cok buyuk problemler var
Sevdalinka_30 Cemreemine ayyy canım ya ne soğuktur kendi memleketin mi ? Ben istanbuldayım doğma büyüme