Mavimsimavi maco61 ben artık değerlendiremem de olursa olur Rabbim gönlümdekini biliyor nasip etsin inşallah
maco61 fatmanur3824 yaaa Allah sizede nasipmetsin en kolayıyla en güzeliyle🤲🥰 ayy ne bileyim 2. De birinci gibi çok stresli🥹 benmi acaba tek stres yapıyorum bilmiyorum
fatmanur3824 maco61 bir şey soracağım benim testimde de ikiside baya belirgin koyu oldu pik yaptı dedim sonra sabah uyandığımda rengi solmuş biraz ilk yaptığım ana göre sizinde öyle oldu mu kuruduğu için mi acaba
fatmanur3824 Mavimsimavi yarın belki bi tık daha koyu olabilir ama zaten spermler içerde 3 gün yaşayabiliyormuş o yüzden artık nasipse olur iyi düşünelim
Talihkusu6666 Mavimsimavi umarim olur bu ay beraber seviniriz ❤️ catlamadan 9.günden itibaren test yapacagim
Mavimsimavi Talihkusu6666 ah inşallah ben çatlamayı görene kadar ovü testine devam edeyim bakalım dün sürekli karnımın altı ağırıyordu
izelaren Mavimsimavi mutlaka değerlendir benim böyle oldu ertesi gün silikleşti üzülmüştüm tam yumurtlama olmadı sanırım falan diye ama hamile kaldım kaçırma bu günleri🌸
Mavimsimavi izelaren dün olmadı ama ondan bir gün önce oldu spermlerin 2 3 canlı kaldığını söylüyorlar yani inşallah tutar
izelaren Mavimsimavi inşallah canım bugünü değerlendirirsin çatladıyda yumurta 24 saat kadar yaşıyor kaçırmadın henüz 🌸