Mavimsimavi maco61 kız istiyorum çok istiyorum 😬 geçen ay olmadı 6 gün önce yapmıştım tutmadı bu ayda 14. Gün yumurtlarım diye daha günüm nasıl olsa var diyordum
Mavimsimavi MorKelebek54 evet evet hepsini çektiğim için öyle tekli resim yaptıktan 2. Dk sonra çektim 6 dk sonrada yapıştırıp belli olsun diye çektim bugün 11. Gün
fatmanur3824 maco61 zaten çocuğunuz varmış siz niye stres yapıyorsunuz bu kadar rahat bırakın zaten olur biz napalım daha hiç yok 😂😂
maco61 fatmanur3824 yaaa Allah sizede nasipmetsin en kolayıyla en güzeliyle🤲🥰 ayy ne bileyim 2. De birinci gibi çok stresli🥹 benmi acaba tek stres yapıyorum bilmiyorum
Talihkusu6666 Mavimsimavi kuzum bende 11.gün yumurtalama gördümm dün degerlendirdim gece yine yaptim siliklesti
Mavimsimavi Talihkusu6666 ya aynıyız bende dün değerlendirdim artık olursa olur rabbim hayırlısını versin inşallahh ama sanki çok koyu değil ya geçen ay kopkoyuydu
Talihkusu6666 Mavimsimavi yine yaptinmi bugun? Ben suan yine yaptim tek cizgi benim hesaba gir bi bak bendede öyleydi
Talihkusu6666 Mavimsimavi pik gördügünde yumurtalama sonra catladiginda Siliklesiyor hemen 12-24 saat icinde
Mavimsimavi Talihkusu6666 attığım resim bugüne ait tekli bir resim attım o yaptıktan 2. Dk sonra olan resim. Tek tek sıraya koyduğumda 11. Gün yani bugün 5 6 dk sonra çekilen
Mavimsimavi Talihkusu6666 seninkinin gördüm benimde sat 7 Ağustos aynıyız ya inşallah tutar bu ay geçen aydan hatırlıyorum seni konuştuk benimde silik çizgi çıkmıştı Ordan konuştuk
Talihkusu6666 Mavimsimavi umarim olur bu ay beraber seviniriz ❤️ catlamadan 9.günden itibaren test yapacagim