37+4 ama doktor gelisim geriligi var denildi bebegim 2.554 gr 33 haftalik gbi gorunuyo bebek denildi 3 gun hastnede yattim ciktm kasik agrilarim var bebege cabuk kilo aldirmak icin ne yemeliyim lutfen oneride bulunun haftaya kontrolum var korkuyorm
37+4 gelisim geriligi ACIIILL
Purple ben de bugun gittim doktora aynı durum 35 haftalık olduk gelişim geriliği dedi kan akışı yavaşlamış bebeğe giden ve tansiyonum çıktı ilaca başlattı çok korkuyorum
Purple muz kaşar peyniri biliyorum canim
Purple
Gelişim geriliği tam olarak nerde karın bacak vs bndede vardı 37+4te 3 kg doğum yaptım 35. Hafta gerilik var dedi ama bişey çıkmadı
Gelişim geriliği tam olarak nerde karın bacak vs bndede vardı 37+4te 3 kg doğum yaptım 35. Hafta gerilik var dedi ama bişey çıkmadı
Purple marul iyi kilo aldırıyomuş diye duydum doğum yapan bi akrabadan, bebeği 4620 gr doğmuştu 😌
Purple valla muz kaşar peyniri diyorlar ama bence alakası yok ben sürekli yiyorum benim ki de 2 hafta geride mantık yürütelim bir insana ne kilo aldırır??? Pekmez bence pekmez yemeliyiz bir de süt yağlı süt 🥛
Purple kırmızı et süt kaşar muz . Bunlar ben de işe yarayanlar
Burjucan valla doktor hiç söylemiyor 23/3 haftalığım bana sürekli geç döllenme olmuş diyor yani geriliğin normal olduğunu kilo ile alakası yok diyor ama ben pek inanamıyorum çünkü burda okuduklarım geriliği kapatıyorlar benim ki yerinde sayıyor
Purple her sabah aç karnına pekmez ye İzle bunuda canım https://www.youtube.com/watch?v=IDf8S-YGSUI&feature=share
Burjucan inşAllah kapanır 🙏
Purple bnim de vardi 1 hafta gerilik doktor sol tarafına yat dinlen dedi
Yiyecek olarak sorduğumda ise en guzeli dinlenme dedi yiyecek hikaye dedi
Bir hafta sonra topladı bebeğim kendini tabi ben yine dikkat ettim yiyecegime orası ayrı hurma muz süt yumurta et hepsinden ölçülü bir şekilde yedim duzenliyerek
Yiyecek olarak sorduğumda ise en guzeli dinlenme dedi yiyecek hikaye dedi
Bir hafta sonra topladı bebeğim kendini tabi ben yine dikkat ettim yiyecegime orası ayrı hurma muz süt yumurta et hepsinden ölçülü bir şekilde yedim duzenliyerek
Purple
Bebeğe giden oksijen ve kan akışını hızlandırmak için soluma yatmamin yemekten daha önemli oldugunu söyledi
Bebeğe giden oksijen ve kan akışını hızlandırmak için soluma yatmamin yemekten daha önemli oldugunu söyledi
Purple canım beynim bıldıgım ve dınledıgım doktorlara göre bebek kılosu 2500 ve 4000 kılo olan bebek ortalamaları normal sayılıyormus yanı tabıkı kılo alsın bebıs ama uzuntu yapılıcak bısı yok dıye dusunuyorum doguma 2 hafta olsa yarım kılo alsan 3000kılo doğar zaten
Gulsah______ bnde korkyrm