Purple ben de bugun gittim doktora aynı durum 35 haftalık olduk gelişim geriliği dedi kan akışı yavaşlamış bebeğe giden ve tansiyonum çıktı ilaca başlattı çok korkuyorum
    Purple

Gelişim geriliği tam olarak nerde karın bacak vs bndede vardı 37+4te 3 kg doğum yaptım 35. Hafta gerilik var dedi ama bişey çıkmadı
      Purple kivi elma muz ev yoğurdu bulgur pilavı tuketmelisin doktorum soyledi bizzat yedim ve bebeğim kilo aldı 1hafta geriligimiz vardi bizimde
        Purple valla muz kaşar peyniri diyorlar ama bence alakası yok ben sürekli yiyorum benim ki de 2 hafta geride mantık yürütelim bir insana ne kilo aldırır??? Pekmez bence pekmez yemeliyiz bir de süt yağlı süt 🥛
          Burjucan valla doktor hiç söylemiyor 23/3 haftalığım bana sürekli geç döllenme olmuş diyor yani geriliğin normal olduğunu kilo ile alakası yok diyor ama ben pek inanamıyorum çünkü burda okuduklarım geriliği kapatıyorlar benim ki yerinde sayıyor
            Yarenim34 geç döllenme olmuş olabilir ama ondan sürekli adet tarihine göre hesapladıgından geriymiş gibi görünür ama aslında değildir ayrıca geç döllenme de olsa son ayda falan kapanır
              Purple bnim de vardi 1 hafta gerilik doktor sol tarafına yat dinlen dedi

Yiyecek olarak sorduğumda ise en guzeli dinlenme dedi yiyecek hikaye dedi

Bir hafta sonra topladı bebeğim kendini tabi ben yine dikkat ettim yiyecegime orası ayrı hurma muz süt yumurta et hepsinden ölçülü bir şekilde yedim duzenliyerek
              Purple

Bebeğe giden oksijen ve kan akışını hızlandırmak için soluma yatmamin yemekten daha önemli oldugunu söyledi
                Purple canım beynim bıldıgım ve dınledıgım doktorlara göre bebek kılosu 2500 ve 4000 kılo olan bebek ortalamaları normal sayılıyormus yanı tabıkı kılo alsın bebıs ama uzuntu yapılıcak bısı yok dıye dusunuyorum doguma 2 hafta olsa yarım kılo alsan 3000kılo doğar zaten