Trky Benim 36+6sureklı sertlesıyo toplanıyo bu sekılde olan varmı? Ucunu gebelık bu benim onlarda da hıc bı zaman sandım gelmedi suyumda gelmedi
tahamommy Trky annenin yorgunluğu + rahmin doğuma hazırlanmasıyla da alakalı canım bu toplanması, benimde bugün öyleydi mesela dinlenince geçiyor
Cans__ tahamommy allah sabır versin valla allahtan ikizlerde erken doğuyorlar benimkiler 40-41-42 onlar daha fenaa
tahamommy Kbrkbr34 sağlıklı olsunda artık doğum şeklini takmıyorum, 36. Haftada doktor bi daha bakalım dedi ama umudum kalmadı pek tabi belli olmaz nasip yinede
seymaseda tahamommy Benim asla ümidim yoktu ama Rabbime şükürler olsun 1 ay dinlenmeyle dikkat etmeyle dün yukarı çıkmış bebekte kanala girmiş dedi doktorum çok mutlu oldum tabi , inşAllah bu durumu yaşayan herkesin bian önce yukarı çıkmasını dilerim .
tahamommy seymaseda 25. Haftadan beri hiç kendimi yormuyorum aslında ama bazen nasipte ne varsa o oluyor artık alıştım sezeryan fikrine de yukarı çıkarsa normali beklemek daha zor olcak gibi mental olarak 😅
Silaaaamom2025 seymaseda hayırlı olsun rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin. Ben temizlik çok yapmıyorum da ama uzanıp ta dinlenedemiyorum biraz yürüyorum günlük 10 dk falan acaba yürümek zararli mı 😥
Trky tahamommy ben hıc dınlenemıyorumkı ıkı kızım var 3 yas 4 yas bıde misafir yanı hep ayaktayım gece yatınca dınlenecegım o zmnda cimcime uyutmuyor sağdan soldan saldırıyor toplanıyo vuruyor durmuyo
Kbrkbr34 tahamommy benimki gebeliğim başından beri böyleydi. Bekledik ama olmadı. Ben de nasip diyorum. Sağlıkla kucaklarımıza alalım da inşallah hepimiz 🤲🏻🌸
nilsumm tahamommy Ayy bir an doğurdun sandım 🥹 sağlıcakla gelsin inşallah bizde 29+4 30 hafta az kaldı
tahamommy nilsumm ay daha 1 ayımız vardır herhalde 😅 buton gelince insan bi duygulanmıyor değil ama 🥹🌸
seymaseda tahamommy Öyle elbette nasipte ne varsa o sağlıkla gelsinlerde doğum şekli çokta önemli değil ilk sezeryan oldum bunada sezeryan gözüyle bakıyorum yeterki iyi olalım
tahamommy Silaaaamom2025 bana doktor günlük hayatına devam et demişti, ilişki ve ağır kaldırmak yasaktı sadece
seymaseda Silaaaamom2025 Amin inşAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🫶 temizlik yapmadım eşim yaptı hep çat patta olsa yaptı ayaklarımı uzatıp dinlendim eğilip kalkmadım yürüme desen dışarı çıkmadım doktordan doktora sadece onun haricinde asla yürümedim özellikle ilişki eğilip kalkma vileda filan asla yapma
Trky Benimde ilk zamanlarda plasenta arasındaydı rahim bıle alına bılır cok yakin kapatıyo denmişti.25 haftadan sonra cıkmaya başladı cok kafaya takmıştım şükür duzeldı .ınsallah sizinde düzelir duzelöese 37de sezaryen olur demıstı doktor.
Selim_Alparslan tahamommy Aşkım bende hiç durmuyorum ki çocuk napsın🤭 ayyy inşallah aşko haftamız yakın zaten günler geçsin istiyorum artık cok zorlanıyorum 🥹
tahamommy Selim_Alparslan maşallah kız yine iyi yerinde durmuyosan 😅 bi kaç haftacık daha dayansın Alparslan beyimiz 🥹 pazartesi ne dicek bakalım
tahamommy Trky ay sizin işiniz daha zor, sağlıkla gelsin ama normaldir şuan o kasılmalar. 2 si de normal miydi
nilsumm tahamommy Askımm ben gittim bugün doktora son postundan bakabilirsin Doktor’un söylediklerine🥰
Trky tahamommy evet cnm ıkısıde normal .benim sıkıntım sandım suyum gelmemesi. 6 cm mıs diğerinde gittiğimde ama sadece toplanma vardı sancı fln yok