Mrsz Arada bir ye canım bişey olmaz.Sık sık yemediğin sürece .Belki yakında bulantılar başlar o zaman Hiçbişey yiyemiyor insan.
Zhde babymom2026 bende tüketiyorum arada bı öyle çok değil çok kafana takma hamilelik dönemini güzel geçirmeye bak sonra özlersin
Ayseguls_baby babymom2026 ben canım ne çekerse yiyorum canım cipste yiyorum ama züber alıyorum onda katkı maddesi yok bime geliyor aktüel olarak. Ama bazen normal de alıyorum kendimi kasmıyorum YouTube dan prof takip ediyorum o da diyor arada sırada cips yemenin bi zararı olmaz
dilek190 babymom2026 abartmasanız mı 🤣 arkadaşım cips yesen ne olacak yani sağlıksız direk bebeğe gittigini felanmı düsünüyosun o öyle bisey degil
babymom2026 dilek190 yok abartmiyorum gayet normal bir soru soruyorum gidiyor veya gitmiyor bebege bilmediğim icin zaten soruyorum araştırdım bulamadım millet neler soruyor ben çocuğum için bir sey sormuşum ne var kiii
Ayseguls_baby babymom2026 rica ederim canım canın tuzlu mu çekiyor 🤭 ben 21 haftalık oldum hala tuzlu yiyorum tatlı pek yiyemiyorum
dilek190 babymom2026 Allahın izniyle bisey olmaz sigara içeni duydum ben günde 5 felan bu da ne 😅ama yemeklerde kısıtlama vs olmaz heralde cipside hergun yemeyecegine gore mantıklı düsünme lazım
babymom2026 Ayseguls_baby evet bende oyle ya tatliyi hic aramıyorum bile ayrana bile tuz döküyorum resmen tuzu sade şekilde yiyesim geliyor 🤦♀️
babymom2026 Ayseguls_baby ay inşallah askim ya cok istiyorum kiz bebis ayrım yapmiyorum ama saglikli gelsin kalbimden kiz geçiyor hep rüyamda bile görüyorum 🥹💗💗💗
Ayseguls_baby babymom2026 sağlıklı sıhhatli olsun da inşallah kız bende istiyordum bana arkadaş olsun diye ☺️❤️
Krystal babymom2026 İlk zamanlar dayanamayıp yedim bende abartmadan tabii ☺️sorun olmadı şükür ama ondan sonra canım çok çektiği zamanlar patatesi baharatlayip firinladim yedim. 🤭