Kubra_0711 Kızlar yeni hamile olduğumu öğrendim tam 4 haftalık hamileyim doktora gidene kadar hemen folik asit kullanmak istiyorum kullandığınız markaları benimle paylaşırmısınız
gulsen_erdogmus Kubra_0711 hayırlı olsun bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸 ben ocean methyl folat kullandım
Mavininbiri Kubra_0711 Bende özel hastane de iyi bir doktora takipliyim. İlaç kullanmak istemiyorsan yeşil yapraklı ürünler tüket dedi. Brokoli, semiz otu, roka tarzı şeyler.
Kubra_0711 Mavininbiri Ya aslında bende çok içtenlikle kullanmak istemiyorum ilaç ama bazı kesim kullanmazsan şöyle böyle olur diye korkutucu şeyler söylüyorlar peki hiçmi kullanmadınız hamilelik planlarken bile
MorKelebek54 Kubra_0711 hayirli olsum saglikla kucaginzia alin insallah. Benim doktorum bana normal folik asit vermemisti. Folik asitinde bulundugu mutlivitamin kullanmistim hamileligim boyunca. İsmi de regenesiz mac. Hamilelerin bi kismi bu vitsmini kullaniyo merak etmeyin bilindik bi vitamin ama bence doktorunuza sorun o sekilde baslayin ama doktora gitmenize daha cok varsa tabi kullanin
Mavininbiri Kubra_0711 ilk gebeligimde kutuyu bitirmedim. Suan hiç kullanmiyorum 10 haftalık hamileyim. Doktorum kullanıyor musun diye sordu hayır kullanma taraftarı değilim dedim, illa kullanman lazım demedi yeşil yapraklı sebzeler tüket dedi
babymom2026 Kubra_0711 ben diofol kullanıyorum evlendikten sonra hemen kullanmaya başladım 3 aydır kullanıyorum şu an 6+2 haftalık hamileyim
MorKelebek54 Kubra_0711 hayi korkmaniza gerek yok suan zaten alcsginiz ilaclardan bebek etkilenmicek. Sizin vücudunuzdaki depolanan vitaminleri alicak. Ee siz de vitsminsiz kalmamaniz icin kullancaksiniz ama 1 hafta cok ciddi bi sure degil merak etmeyin
Kubra_0711 MorKelebek54 Çok teşekkür ederim aşırı rahatlattınız ozaman doktor muayenesine kadar bekliyim peki ilk aylarınız da özellikle dikkat ettinizmi beslenmenize
Kabiyra00 Kubra_0711 folik asit olarak değil de folat olarak kullanin. Folik asit sentetik, folat daha doğal. Ben ilk gebeliğimde venatura kullanmıştım. Şimdi erbatab kullanıyorum. İçerikleri temiz, guvenilir
Kubra_0711 Mavininbiri Peki aşırı düzenlimi besleniyorsunuz dikkat ediyormusunuz yani gün içinde özellikle tüketmeye özen gösterdiğiniz yiyecekler varmı paylaşırmısınız