Gmoli Mavininbiri yoo alakası yok bence canım kızım beni hiç yormadı 32. Haftamıza gireceğiz 🥰 hamileliğin başları herkes için zor bence
Dunyaninencoolannesi Mavininbiri kızım olucak 5 aylığım halen bi hamilelik belirtim yok batıl inanç bence
NereyeKoyduysanOrdadir Mavininbiri 34 haftalık hamileyim cok sukur daha 1 defa bulantım ya da kusmam olmadı, kız bebek :)
esme3066 İlk kızımda adetim 5 gün geçtiğinde yataklara düştüm. Çok fazla kilo verdim. Hayatla bağlantım koptu. Şu an tekrar hamileyim adetim 15 gün geçti henüz bi şey yok. O kadar şaşırdım ki umarım böyle rahat geçer. Çünkü bulantısız hamilelik başka bi evre😃
12245 Mavininbiri yani maşallah diyim oğluma hamileyken çok çektim ilkti şimdi 2 aylık hamileyim sakin ilerliyor
QueenBahar_ Mavininbiri kızlarda daha cok zorlandım 2 kızımda hep uyuyordum mide bulantısı berbat şuan oğluma gebeyim çok rahat ilk haftalarda sadece sabah hafif bulantı olmuştu o kadar
[silindi] Ben hiç bulantı kusma halsizlik uyku vs yaşamadım sıfır belirti ile bugüne geldim 34+1 deyim kızım oluyor 🩷
UraSsmom Mavininbiri Bulantım ilk oğlumla aynı denilebilir ama 35 haftaya geldik mide yanmalarım hiç geçmedi. Kız bence daha zor 2 oğlumda da prensesler gibi hamilelik yaşamışım 🥲 Daha ağır hissediyorum kendimi 1 kere dışarı çıksam 2 gün per perişanım tabi 2 küçük çocuğum var onu da etkisi vardır ama her türlü kız daha Zor geldi bana
Kabiyra00 Mavininbiri Bence cinsiyetler ilgisi yok. İlk çocuğum kız. Bir seylerden tiksinme vs hiç olmadı. Eski bir binada oturduğumuz için tuvalet ve banyoda koku oluyordu. Aç karna girersem o midemi bulandiriyordu. Belki 1-2 kez kusmuşumdur.
Mavininbiri Çok teşekkür ediyorum hepinize. Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. İlk gebeliğinde cinsiyet ne ise 2. Sinde de aynı cinsiyet olunca karın değişmiyor o yüzden 2. Daha kolay oluyor diyorlar, ondan merak ettim
gurbette_bir_anne Mavininbiri Bir oğlum var hamileliği güzel geçti arada mide bulantısı vardı şimdi kızıma hamileyim bulantı hiç yok ama sancı çok var hamileliğimin başından beri sancı çekiyorum
halitefe Mavininbiri oğlumda 9 aya boyunca aralıksız kustum ve asla yemek yiyemedim bence ilgisi yok şimdi yine oğlum olacak bundada çok rahatım
Embu Mavininbiri ilk kızım da bide bulantım oldu şimdi 4 aylıkken geçti oğlumda 6 aya kadar sürdü hatta şimdi bile istifalarım oluyor kızımda hareketlerim hiç kısıtlanmadı oğlumda 32 deyim eğilip kalkamıyorum bence cinsiyet değil yaş vücut yorgunluğu vitaminler daha çok etkili