Gkcgkc Mavininbiri kızımda çok bulantım vardı suan altı haftalık hamileyim dün itibariyle başladı cinsiyet bilmiyorum 🤷♀️ ama sanki kızlarda daha çok oluyor çevremde gördüğüm kadarıyla arkadaşım ikiz erkek bebek hamile hiç bulantısı yok
Asortikhanim Mavininbiri yok bebekten bebeğe değişiyor bence ikinci kızıma hamileyim ilk kızımda doğurana kadar öğüre öğüre gezdim herşeye kusardım ama bunda normal hamilelik nasılsa aynı o şekildeyim rahat geçti sadece 7. Aydan sonrası beni çok zorladı ama her bebek farklı bence cinsiyetten ziyade
Seyma63_ Mavininbiri ben şuan 36 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah 24 hafta boyunca afedersin öğüre öğüre kustum 10 kilo verdim 24. Ten sonra biraz hafifledi
Mavininbiri Gkcgkc Hadi yaa🥲 Benim ilk oğlumda çok fazla vardı her gün kusardım. Şuan 10 haftalık hamileyim nerdeyse hiç olmadı, 2 gün tek çok az su kustum onun dışında hiç olmadı. Öyle olunca erkek oluyor diyorlar da merak ettim
HumaBetul342 Mavininbiri ilk kızımda çok fazla mide bulantım olmuştu hatta 8.aya kadar devam etmişti. Şuan ikinc8 kızıma hamileyim 33+2 haftalıgim ve bulantılarım 16.hafta da bitti hatta sabahları ve çok az bulaniyordu midem. Yani bebekten bebeğe değişiyor cinsiyet ile alakası yok maalesef
Elilar2225 İlkinde çok rahattım ama ikincide öldüm resmen 4ay yemek falan ne yapabildim ne yedim ama ikisi de erkek
1kovakizi Ben 18.haftadayım hala prilam kullanmasam günüm mahvoluyor,aşırı şiddetli baş ağrısı çekiyorum daha 2.trimester bide :( Sanırım kız bebek böyle gerçekten
anneeyiimmmm Mavininbiri ilk kız bebeğimde ilk 4 ay mutfağa giremedim bulantıdan, ikinci gebeliğim bunda hiç bulantı ve kusma yaşamadım çok şükür ve bu da kız 🫶🏻