Nehirim60- esnyks aradım bugün ben 5200 diyor bilginiz olsun Pazar ve pazartesi günü yokmuş doktor diğer türlü arayıp randevu ile gidiyorsunuz
ayseakaar2000 Ben gizem Elif dizdaroğlu var onda 7000 e yaptırdım ama baya sürdü, perinatoloji uzmanı. Memnun kaldım öneririm.
bersah34 RubyK biraz araştırdım da şikayet edilen sitede bı kaç kişi perinatoloji doktoru yokmuş diyolar doğru mu başka doktor bakıyormuş
RubyK bersah34 bana perinatolog diye tanıtıldı.Süreçten memnun kaldım.Ölçümlerde tek tek bilgi verdi.
smoms Ben de özel takipliyim Çam Sakura’da detaylı Ultrasonu yaptırdım herhangi bir ücret yok imkanım varsa bir bak derim
Deletedmom_7156 esnyks merhaba telefon numrasını yazarmısınız acaba bide siz kaça yaptırmıştınız muayenezi
Remm birmayismasali şu an 25 haftalığım 2 hafta önce detaylı ultrasona gittim. Fenerbahçede mehmet uludoğana gittim. Nakitte 4800 tl gibi bir ücret ödedim. Mehmet bey tatlı ve babacandı.
aycinturan birmayismasali İlk bebeğimi 3 yıl önce kağıthanede fehmi beyde yaptırmıştım inanılmaz memnun kalmıştım, bu gebeliğimde oya demirciye gittim üsküdarda oda inanılmaz tatlı ve aşırı pozitif bir doktor tavsiye ederim 7 bin tl ücreti