birmayismasali Kızlar takipli olduğum özel hastanede 9 bin TL fiyat verdiler çok fazla geldi. İstanbul’da tercihen Anadolu yakasında önerebileceğiniz yer var mı Avrupa da olur
Simsimsem birmayismasali hastaneler özel kliniklere göre daha pahalı. Bakırköy Mahmut Güngör özel kliniği var oraya yaptırıcam ben de, ikiz gebelik için 10800 dediler. Tek bebek için yarı fiyatıdır herhalde
esnyks birmayismasali kesinlikle Erbil çakar derim aşırı iyi ve pozitif bi doktor çok güzel ilgileniyor
imcakir birmayismasali Gökhan yıldırım incirlide yeri 7500 tl ikiz gebelik fiyatı, tek daha uygundur 5 felan olabilir zam gelmediyse
greenofbroccoli birmayismasali Maltepe Medicalpark, Ercüment Müngen Mayıs ayında 5000₺ idi muayene ücreti, zam gelmiş midir bilemiyorum
Denizco birmayismasali iki gebeliğimde de bir arkadaşımın önerisi ile Türkiye Hastanesi Mehmet Aygün’e gittim. Çok memnun kaldım. Uzun sürüyor ve sizinle sorduğunuz her detay için yardım ediyor. Anında dosyanızı veriyor. Bebeğinizin yüzünü çekiyor veriyor. 😀
Denizco Deletedmom_8793 sanırım Şişli olarak geçiyor. Bir kere gidiliyor zaten. Banada uzaktı ama gerçekten iyi bir doktor.
birmayismasali esnyks Ümraniye’de yeri değil mi duydum. Listemde başta hatta. Video fotoğraf veriyor mu peki ve şu an fiyatı ne kadar biliyor musunuz
Nehirim60- esnyks aradım bugün ben 5200 diyor bilginiz olsun Pazar ve pazartesi günü yokmuş doktor diğer türlü arayıp randevu ile gidiyorsunuz
Deletedmom_7156 esnyks merhaba telefon numrasını yazarmısınız acaba bide siz kaça yaptırmıştınız muayenezi
esnyks birmayismasali fotoğraf ve dosya yapıp veriyor 1 tane renkli yüzünün resmi bir sürü de minik minik ultrason fotoğrafı veriyor. Ben 22 haftalıkken gittim 4500 gibi bir şeydi şuan ne kadar bilemiyorum ama kesinlikle değiyor bence bizimki yüzünü göstermedi diye 3 kere uğraştı uzun uzun
Hu028 Ataköyde Sema süzen çaypınar. Ben de bu hafta yaptırdım gerçekten çok ilgili ve iyiydi. Bebeğim kendimi göstermedi sabırla kaç defa denedi
cihangirinannesi0812 Pendik’te cihan tıp merkezi 1 ay önce yaptırdım fiyat 4 bindi çok memnun kaldım çok güzel bilgilendirdi sohbet ederek muayenesini yaptı öneririm
RubyK Geçen ay gittim nakit 3500 k.kartı 4000 tl.Yer şişli;Galen Lab. Renkli video,foto vardı.Doktor hanım her ölçümde bilgi verdi.Memnun kaldım.
Bussam birmayismasali merhabalar fehmi Yazıcıoğlu perinatoloji uzmanı ben çok memnun kalmıştım kadın doğumcu doktoru karar veremediğimden çok hastane ve doktor değiştirdim herkeste çok iyi bir doktor olduğunu iyiki ona gittiğimi söylediler hatta medipolde bir doktor fehmi hocanın lafının üzerine laf söylenmez onun yorumu öngörüsü bizim için çok önemlidir çok başarılı bir doktordur güven demişti 2022 yaptırdım ben şuan fiyat nedir bilmiyorum 3-4 tane renkli resim CD ve tüm döküm kaşığını vermişti